چگونه خطای Establishing a Database Connection در وردپرس را رفع کنیم؟

آیا شما خطای Establishing a Database Connection(خطای اتصال به پایگاه داده) را در سایت وردپرسی خود مشاهده میکنید؟ این خطایی است که سایت وردپرس را برای کاربران غیرقابل دسترس میسازد.

این خطا وقتی اتفاق می افتد که سیستم وردپرسنمی تواند با پایگاه داده اتصال برقرار کند . بعضی چیزها میتواند بر روی پایگاهداده تاثیر بگذارند که برای افراد مبتدی مشکلاتی ایجاد می کند.
در این مقاله ما می خواهیم نشاندهیم که چگونه میتوانید خطای Establishing a Database Connection را در وردپرس برطرف کنید .
چه چیزی باعث اتصال پایگاه داده در وردپرس میشود ؟
خطای “Establishing a Database Connection” میتواند در اثر اطلاعات نادرست پایگاهداده در تنظیمات وردپرس , پایگاهداده خراب , یا یک دیتابیس سرور غیرفعال ایجاد شود .
تعریف پایگاه داده : پایگاهداده نرمافزاری است که برای ذخیره کردن، سازماندهی و بازیابی دادهها به دیگر نرمافزارها کاربرد دارد.
به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا , وردپرس از یک پایگاهداده برای ذخیره تمام محتواها و نوشته ها و دیگر دادههای وب سایت استفاده میکند . هر بار کسی از وب سایت شما بازدید میکند به پایگاهداده متصل میشود.
وردپرس به اطلاعات زیر برای اتصال به پایگاهداده نیاز دارد:
- نام پایگاهداده
- نام کاربر پایگاهداده
- گذرواژه پایگاهداده
- سرور پایگاهداده
این اطلاعات در فایل پیکربندی وردپرس، به نام wp-config.phpذخیره میشود .
اگر هر کدام از موارد بالا غلط باشد , وردپرس در اتصال به سرور پایگاهداده شکست خواهد خورد , و خطای Establishing a Database Connectionرا خواهید دید .
این یکی از رایجترین خطاهای وردپرس است . این خطا میتواند وقتی که سرور پایگاهداده خاموش باشد، یا فایلهای پایگاهداده خراب باشند نیز رخ دهد.
بیایید گام به گام نگاهی به نحوه ایجاد خطا Establishing a Database Connectionدر وردپرس بیندازیم .
1. پایگاهداده وردپرس را بررسی کنید .
رایجترین دلیل خطای Establishing a Database Connection در وردپرس , درست وارد نکردن اطلاعات پایگاه داده است . اگر جدیدا سایت وردپرسی تان را به یک میزبان جدید منتقل کردهاید , به احتمال زیاد میتواند دلیل خطا “درست وارد نکردن اطلاعات پایگاه داده” باشد .
اطلاعات پایگاهداده وردپرس شما در فایل wp-config.php ذخیره شدهاند . توجه داشته باشید این فایل تنظیمات وردپرس نیز هست که شامل تنظیمات مهم وردپرس از جمله اطلاعات پایگاهداده است .
اگر قبلا فایل wp-config.php را ویرایش نکرده اید , نگاهی به راهنمای ما در مورد نحوه ویرایش فایل wpconfig.php در وردپرس بیندازید .
به دنبال خطوط زیر در پرونده wp-config.php بگردید.
// ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** //
/** The name of the database for WordPress */
define( 'DB_NAME', 'database_name_here' );
/** MySQL database username */
define( 'DB_USER', 'username_here' );
/** MySQL database password */
define( 'DB_PASSWORD', 'password_here' );
/** MySQL hostname */
define( 'DB_HOST', 'localhost' );
مطمئن شوید که اطلاعات مربوط به نام پایگاهداده، نام کاربری، رمز عبور، و میزبان پایگاهداده سایت شما صحیح است.(شما میتوانید این اطلاعات را از پنل هاستتان بررسی کنید.)
وارد پنل هاست خود شوید و بر روی پایگاهداده MySQL موجود در بخش پایگاهداده ها کلیک کنید.

این کار شما را به صفحه مدیریت پایگاهداده میبرد. از اینجا میتوانید نام پایگاهداده و نام کاربری را پیدا کنید.

در ادامه، کاربر پایگاهداده و لینکها برای تغییر گذرواژه کاربر پیدا خواهید کرد.

وقتی که نام پایگاهداده، نام کاربری و رمز عبور را بررسی کردید و از صحت آن ها مطمئن شدید، میتوانید آن اطلاعات را در فایل wp-config.php خود تغییر دهید.
سپس به وب سایت خود مراجعه کنیدو ببینید که آیا خطای اتصال پایگاهداده از بین رفتهاست یا خیر.
اگر هنوز میتوانید ارر را می ببینید، این به این معنی است مشکل از جای دیگر است. (برای رفع مشکل به خواندن ادامه دهید.)
۲. اطلاعات مربوط به اطلاعات میزبان خود را بررسی کنید.
اگر مطمئن هستید که نام پایگاهداده، نام کاربری و رمز عبور صحیح است، پس ممکن است بخواهید مطمئن شوید که از اطلاعات میزبان پایگاهداده درست استفاده میکنید.
معمولا سایت های وردپرسی از localhostبه عنوان میزبان پایگاهداده شما استفاده میکند . اما برخی از شرکتهای موفق وردپرس از سرورهای جداگانه برای پایگاههای اطلاعاتی میزبان استفاده میکنند . در این صورت، اطلاعات میزبان شما localhost نخواهد بود.
برای تایید اطلاعات سرور , باید برای تایید اطلاعات سرور با پشتیبانی هاست سایتتان تماس بگیرید.
3. تعمیر پایگاهداده وردپرس
به عنوان مثال، اگر شما دچار خطای دیگری شوید، مثلا “One or moredatabase tables are unavailable“(خطای دسترس نبودن پایگاه داده). پایگاهداده شما ممکن است نیاز به تعمیر داشته باشد، پس باید پایگاهداده خود را تعمیر کنید.
شما می توانید برای این کار تکه کد زیر را قبل از/* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ قرار دهید.
define('WP_ALLOW_REPAIR', true);
زمانی که این کار را کردید، میتوانید تنظیمات را با استفاده از به این صفحه ببینید:
http: / /www.yoursite.com/wp-admin/maint/repair.php

۴. بررسی کنید که آیا پایگاهداده شما غیرفعال است یا نه
اگر همه چیز درست باشد , و سایت وردپرسی شما هنوز نمیتواندبه پایگاهداده متصل شود.پس احتمالا شما MYSQL server را غیرفعال کرده اید. این اتقاق میتواند به خاطر ترافیک سنگین روی سرور باشد و در این موقع، سرور میزبان شما نمیتواند ترافیک را کنترل کند (به خصوص وقتی که شما یک هاست اشتراکی داشته باشید).
در این صورت سایت شما بسیار کند خواهد شد و ممکن است برای بعضی از کاربران شما خطا ایجاد شود. بنابراین بهترین راحل این است که سراغ تلفن بروید و با ارائهدهنده سرویس میزبانی سایتتان صحبت کنید و از آنها بپرسید آیا MySQL server فعال است یا نه.
اگر وب سایت دیگری دارید که روی یک سرور اجرا میشود، میتوانید آن سایت را بررسی کنید تا متوجه شوید که سرور SQL خاموش است یا نه.
اگر شما فقط یک هاست دارید، به پنل هاستتان مراجعه کنید و سعی کنیدکه به phpMyAdmin دسترسی پیدا کنید و پایگاهداده را به هم متصل کنید.
اگر میتوانیدوارد phpmyadmin شوید، بررسی کنید که آیا کاربر پایگاهداده شما اجازه کافی دارد یا نه برای اینکار می توانیدیک فایل جدید به نام testconnection.php ایجاد کنید کد زیر را در آن کپی کنید :
شما میتوانید این فایل را در وب سایت خود آپلود کنید و در فایل مننجر هاست خود به آن دسترسی داشته باشید.
اگر اسکریپت با موفقیت متصل شود، به این معنی است که کاربر پایگاه داده شما اجازه کافی دارد، اما اگر اسکریپت متصل نشد معلوم می شود که مشکل جای دیگر است.
به فایل wp-config.phpبرگردید تا مطمئن شوید که همه چیز درست است.
راهحلهای دیگر که برای کاربران
اگر نکات عیبیابی ذکر شده در بالا موفق به رفع خطای اتصال پایگاهداده در وب سایت شما نشده باشند، پس میتوانید این مراحل اضافی را امتحان کنید.
1. نشانی سایت وردپرس خود را به روزرسانی کنید
نشانی سایت وردپرس خود را با استفاده از phpMyAdmin به روز رسانی کنید .
بعد از آن روی منوی SQL کلیک کنید و کد زیر را وارد کنید.
UPDATE wp_options SET option_value='YOUR_SITE_URL' WHERE option_name='siteurl'
توجه کنید که اگر پیشوند جداول وردپرسی خود را تغییر داده اید ،در کد بالا جای wp را به نام پیشوند خود تغییر دهید.
۲. کاربرانی که سایتشان بر روی سرورهای اختصاصی، سرور محلی، و سرورهای مجازی خصوصی (VPS) هست میتوانند برای حل مشکل سرور خودشان را ریبوت(rebooting) کنند.
[zombify_post]
دیدگاهتان را بنویسید