آموزش وب سایت نویسی
آموزش وب سایت نویسی :
آیا تا به حال اسم آموزش وب سایت نویسی را شنیده اید .؟ آیا می دانید که وب سایت نویسی چیست. ؟ یا حتی چه کاربردی دارد .؟
آیا می دانید برنامه نویسان وب به چه مقدار درآمد دارند. ؟
امروزه یکی از پر درآمد ترین مشاغل موجود در جهان وب سایت نویسی است . تا حدی که می توان گفت شما می توانید با استفاده از وب سایت نویسی درآمد به میزان حقوق چند سال یک فرد کارمند را تنها در یک ماه داشته باشید . میزان این درآمد را می توان چیزی حدود 70 تا 130 هزار دلار در سال دانست .در حالی که شما برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس وب سایت نیازی به تحصیلات دانشگاهی سختی ندارید . بلکه می توانید تنها با گذراندن یک دوره آموزش وب سایت نویسی به یک طراح ماهر وب تبدیل شوید .
پس از آن شما باید برای آموزش برنامه نویسی وب یک زبان انتخاب کنید . این زبان می تواند زبانی مانند CSS ، HTML یا جاوا اسکریپت و پی اچ پی باشد . توجه داشته باشید قبل از اینکه زبان مورد نظر خود را برای یادگیری انتخاب کنید درباره آنها تحقیق کنید تازبانی مناسب و مطابق با مهارت خود استفاده کنید زیرا زبان که برای برنامه نویسی وب سایت انتخاب می کنید تاثیر بالایی در روند آموزش وب سایت نویسی و مدت زمان شما برای یادگیری آموزش وب سایت نویسی دارد .
آموزش وب سایت نویسی با زبان های متفاوت :
توجه داشته باشید وب سایت نویسی به دو بخش وب سایت نویسی سمت کاربر و وب سایت نویسی سمت سرور انجام می شود . و شما برای هر کدام از این وب سایت نویسی ها نیازمند زبان های خاصی هستید .
زبان هایی که برای برنامه نویسی سمت کاربر استفاده می شوند :
1 ــ زبان برنامه نویسی Css
2 ــ زبان برنامه نویسی HTML
3 ــ زبان برنامه نویسی جی کوری
4 ــ زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت
زبان هایی که برای برنامه نویسی سمت سرور مورد استفاده قرار می گیرد :
1 ــ زبان برنامه نویسی asp
2 ــ زبان برنامه نویسی php
1 ــ آموزش وب سایت نویسی با زبان جاوا اسکریپت :
زبان جاوا اسکریپت یکی از پر طرفدار ترین زبان های برنامه نویسی وب است. این زبان می توان یکی از بهترین گزینه های انتخابی شما برای برنامه نویسی سمت کاربر و برنامه نویسی سمت سرور سایت .، برنامه های کامپیوتر ، برنامه های موبایل ، بازی های مختلف و… است. زیرا به عنوان یک زبان شی گرا عمل کرده و به سیستمی که شما برای طراحی از آن استفاده می کنید وابسته نیست
کد هایی که توسط زبان جاوا اسکریپت برای برای برنامه نویسی نوشته می شوند .تنها به برای نوشته شدن به یک ویرایشگر متن نیازمند هستند. و می توان از آنها به عنوان یک کراس برای پلتفرم های مختلف استفاده کرد .
شما برای اینکه بتوانید روی آموزش وبسایت نویسی وب تسلط کامل داشته باشید .باید نسبت به یادگیری زبان های HTML و CSS به نسبت آشنایی پیدا کنید . زیرا زبان جاوا اسکریپت بر گرفته از این دو زبان به همراه ویژگی های جدید است . و شما برای یادگیری آموزش وب سایت نویسی اگر به عنوان پیش نیاز به این زبان ها تسلط داشته باشید .می توانید پیشرفت بهتری را تجربه کنید .
شما می توانید از این زبان بهترین استفاده را داشته و با استفاده از آن برای یادگیری آموزش وب سایت نویسی به یکی برترین شغل های موجود در جهان با حقوق 85 هزار دلار در سال دست پیدا کنید . زیرا این زبان نسبت به دیگر زبان ها دارای برتری های خاصی مانند کتابخانه های ویژه ، فریک ورک ،. کراس پلتفرم و… است و توانسته از تولید تا به امروزه طرفداران خاص و مخصوص خود را پیدا کند .
2 ــ آموزش وب سایت نویسی با زبان فریمورک لاراول :
لاروال را می توان یکی از محبوب ترین زبان های موجود پی اچ پی دانست که می توان باعث سرعت بالای شما در برنامه نویسی وب شود . تا حدی که می توان گفت سرعت این زبان در هیچ زبان دیگری قابل مشاهده نیست .زیرا این زبان بر اساس MVC ساخته شده است . و توانایی ایجاد امنیت بسیار زیادی برای برنامه نویسی دارد .
درواقع امنیت را می توان برای این زبان جز ویژگی های اصلی دانست . زیرا شما می توانید. با استفاده از این زبان وب سایت هایی را طراحی کنید که امنیت بدون نیاز به فریک ورک دارند . درصورتی که در دیگر زبان ایجاد امنیت برای یک سایت بدون نیاز به فریک ورک کار بسیار مشکل و سختی است .
همچنین قابل ذکر است که یادگیری این زبان نه تنها دارای امنیت بالا است . بلکه شما برای یادگیری این زبان وقت کمی را قرار خواهید .داد زیرا کار کردن با این زبان بسیار آسان است .و شما می توانید به راحتی پکیج های مختلفی از کدها با سرعت بسیاری در این برنامه ایجاد کنید .
3 ــ آموزش وب سایت نویسی با زبان پی اچ پی :
زبان برنامه نویسی پی اچ پی یکی از معروف ترین زبان های برنامه نویسی برای شما است . که می توانید از آن برای وب سایت نویسی و فرا گرفتن آموزش وب سایت نویسی استفاده کنید . زبان پی اچ پی را می توان به عنوان یک زبان که قدرت بالایی در اسکریپت نویسی دارد .و می تواند به صورت پویا عمل کند شناخت .
این زبان با اینکه به عنوان یک زبان متن باز و سمت سرور شناخته می شود .اما هیچ گونه هزینه ای برای استفاده شما دریافت نمی کند و شما می توانید آن را یک زبان رایگان دانید .
از طرفی دیگر این زبان را می توان یکی از کاربردی ترین زبان های برنامه نویسی دانست . تا جایی که از آن برای برنامه نویسی بهترین و پر طرفدار ترین سایت های جهان مانند سایت وردپرس استفاده شده است .زیرا یک زبان ساده است و در عین سادگی خود دارای مزایای بسیار فراوانی است . شما به عنوان یک فرد مبتدی به راحتی می توانید .با انتخاب این زبان شروع به فراگیری آموزش وب سایت نویسی کنید و در مدت کوتاهی به موفقیت رسید .
این زبان نسبت به دیگر زبان ها مانند زبان jsp یا زبان asp.net از سرعت بالاتری در اسکریپت نویسی برخورددار است .و همچنین شما هنگام برنامه نویسی برای خطایابی نیاز به تلاش های فراوان ندارید زیرا خطایابی این زبان بسیار راحت است .
ابزار های مورد نیاز شما برای وب سایت نویسی :
شما برای این که نسبت به آموزش وب سایت تسلط کافی داشته باشید . و در آن پیشرفت کنید باید نسبت به سه ابزار آشنایی کافی را داشته باشید و سعی کنید کار کردن با آنها را به صورت کامل فرا گیرید .
1 ــ سرور
اولین ابزار مورد نیاز شما برای وب سایت نویسی یک سرور است . زیرا شما برای پردازش کد های نوشته خود نیاز به یک سرور دارید . برای مثال برای پردازش کد های زبان پی اچ پی و حتی اجرای این کد ها مسلما شما به یک سرور نیازمند هستید .
2 ــ نرم افزار کد نویسی
دومین ابزار مورد نیاز شما برای وب سایت نویسی یک نرم افزار است .که بتوانید کد های خود را در آن سازید و در گفتار بهتر آنها را بنویسید . البته این نرم افزار بهتر است. که یک نرم افزار حرفه و پیشرفته باشد
3 ــ مرورگر
سومین ابزار مورد نیاز شما برای برنامه نویسی یک مرورگر . است که نتیجه کار شما به کاربران نمایش بدهد . اگر شما به یک مرورگر مناسب دسترسی نداشته باشید مسلما نمی توانید .نتایج پردازش های خود را توسط سرور به کاربر مورد نظر نمایش دهید . از مرورگر هایی که می توانید از آنها استفاده کنید . می توان به مرورگر گوگل کروم یا فایر فاکس استفاده کرد . که جز پرطرفدار ترین مرورگر های مورد استفاده هستند .
توجه داشته باشید شما برای اینکه وب سایت نویسی کنید .برای نوشتن کد های خود باید با نرم افزار هایی کار کنید تا کدهای PHP را روی آنها اجرا کنید . این نرم افزار ها روی سیستم شما به صورت پکیجی نصب می شوند . این نرم افزار ها می توانند مواردی مانند WAMPP و XAMPP دانست که باعث می شوند. تا شما نسبت به کدهای سمت سرور با راحتی بیشتری دسترسی داشته باشید
پیش زمینه برای یادگیری آموزش وب سایت نویسی :
شما برای اینکه روی برنامه نویسی تسلط کامل داشته باشید .باید با علم داده آشنا شوید. و نسبت به آن اطلاعات کافی را جذب کنید . این علم زمینه مناسبی برای یک ترکیب بین رشته ها و ترکیب در الگوریتم ها و فرایند های برنامه نویسی است .که شما با استفاده از آن می توانید نسبت به تحلیل های مختلف تسلط کافی داشته باشید . برای مثال شما می توانید با استفاده از این علم نسبت به تبلیغات مختلف به صورت منحصر به فرد عمل کرده و آنها را به افراد مختلف نشان دهید .
امروزه به دلیل گسترش بازار کار اینترنت در سال 2020 علم داده نسبت به قبل بیشتر مورد توجه قرار گرفته است . و این باعث می شود. تا شما با یادگیری علم فرصت های کاری فراوانی را به دست آورید . و حقوق خود را برنامه نویسی وب به حتی 120 هزار دلار در سال رسانید .
آموزش وب سایت نویسی :
بسیاری از افراد تصور دارند که ساخت وب سایت کار بسیار سختی است و نمی توانند از پس آن برآیند . البته درست است که وب سایت هایی مانند فیس بوک از ساختاری پیچیده بهره مند هستند و ساختن آنها کار بسیار دشواری است . اما ساخت وب سایت های عادی بسیار سخت نیست و می توانند با توجه به نکات وبسایت نویسی و آموزش وب سایت نویسی آنها را طراحی کنید .
کار با فایل برای وب سایت نویسی :
هر وب سایت از فایل های بسیار تشکیل شده است . این فایل ها می توانند محتوای متنی ، شیوه نمایه ها ، محتوای رسانه ، کدها و… باشند . شما برای اینکه بتوانید یک وب سایت معقول طراحی کنید . ب کار با این فایل ها را بلد باشید . و بتوانید این فایل ها را در کنار یکدیگر جمع آوری کنید .
درواقع کار با فایل ها اینگونه است :
1 ــ استفاده درست و منطقی از این فایل ها در رایانه خود
2 ــ اطمینان از ارتباط این فایل ها در وب سایت با یکدیگر
3 ــ اطمینان از درست به نظر رسیدن محتوای وب سایت
4 ــ آپلود در سرور اصلی
برای مثال HTML یکی از این فایل ها است .که برای ساخت محتوای وب سایت از آن استفاده می شود . این کد می تواند به سایت شما معنا بدهد . و اگر از آن استفاده نکنید . سایت شما چیزی کم خواهد داشت . برای مثال اگر شما از این کد در وب سایت نویسی استفاده نکنید . وب سایت شما قادر به تشخیص پاراگراف ها ، لیست ها ، جمله ها ، تصاویر ارائه شده در محتوا و… نخواهد بود.
وب سایت را باید در کجای رایانه قرار دهیم ؟
توجه داشته باشید . زمانی که در حال طراحی یک وب سایت هستید . حتما تمامی فایل هایی که با ساخت آن وب سایت شما مرتبط هستند را در یک پوشه قرار دهید . این پوشه فرقی نمی کند که در کجای رایانه شما قرار گیرد .
مثال می زنم ، شما قصد دارید تا پروژه سایت خود را در مکانی از کامپیوتر خود ذخیره کنید . خوب برای این کار یک پوشه در مکان دلخواه ایجاد می کنید و نامگذاری می کنید . سپس در این پوشه یک پوشه دیگر به وجود می آورید و پروژه سایت خود را در آن ذخیره سازی می کنید .
استفاده از حروف کوچک و بدون فاصله در فایل ها :
یکی از نکاتی که شما برای وب سایت نویسی باید به آن توجه داشته باشید . استفاده از حروف کوچک و بدون فاصله در نام گذاری پوشه خود و فایل هایتان است . شاید به نظر شما این موضوع بی اهمیت باشد اما دلایل منطقی برای مهم بودن این موضوع وجود دارد .
1 ــ حساس بودن رایانه ها :
توجه داشته باشید بسیاری از رایانه ها مخصوصا رایانه های سرور نسبت به حروفی که شما برای نام گذاری پوشه یا فایل ها استفاده می کنید . حساس هستند و ممکن است شما فایل خود را با نام گذاری اشتباه از دست دهید .
برای مثال ممکن است شما یک فایل را مانند یک عکس با نام گذاری حروف بزرگ ذخیره کنید و هنگامی که می خواهید از آن در فایل های دیگر استفاده کنید . دیگر آن عکس کار نکند . به همین دلیل گفته می شود . که همیشه در ابتدا از حروف کوچک برای نام گذاری فایل های خود استفاده کنید .
2 ــ حساس بودن مرورگر و وب سرور :
یکی از مهم ترین نکته هایی که شما باید به آن توجه داشته باشید فاصله گذاری است . حروفی که شما از آنها استفاده می کنید نباید هیچگونه فاصله ای با یکدیگر داشته باشند . زیرا مرورگر ها در هر نوع و همچنین وب سرور ها نمی توانند جای خالی را پردازش کنند و در نهایت یا فایل های شما جداگانه در نظر گرفته می شوند و یا حساب نمی شوند .
اگر می خواهید نام فایل های خود را جدا کنید . یا می خواهید کلمات را از یکدیگر فاصله دهید . بهترین راه ممکن استفاده کردن از خط تیره به عنوان جدا کننده است . اما به هیچ عنوان فاصله گذاری انجام ندهید .
انتشار وب سایت :
شما هنگامی کد نویسی و سازماندهی فایل ها را انجام می دهید . می توانید وب سایت خود را به صورت آنلاین انتشار دهید . تا افراد مختلف از آن استفاده کنند .
منظور از انتشار وب سایت در اینجا یعنی قرار دادن وب سایت به صورت آنلاین در اختیار کاربران مختلف و دیگر افراد تا آن را مشاهده و از محتوای شما استفاده کنند .
توجه داشته باشید شاید از روی اسم به نظر شما انتشار وب سایت یک موضوع ساده باشد اما اینگونه نیست . و برای انتشار وب سایت روش های مختلفی وجود دارد .
شما برای انتشار وب سایت خود نیاز به فضا و دامنه دارید . فضا یک مکان مجازی در وب سرور است که شما می توانید آن را از شرکت خدمات دهنده فضا اجاره کنید و وب سایت خود را در آن فضا بارگذاری کنید . تا وب سرور وب سایت شما در اختیار افراد مختلف قرار دهد .
دامنه یک آدرس با نام آدرس یکتا است . که شما برای وب سایت خود اجاره می کنید . توجه داشته باشید این آدرس کاربران را می تواند به وب سایت شما هدایت کند . و شما پس از اجاره آن تا یک سال و بیشتر دارنده آن ادرس هستید .
از نمونه این آدرس ها می توان به http;//www.uomi.ir اشاره کرد .
به چه فردی وب سایت نویس گفته می شود ؟
فردی به عنوان یک وب سایت نویس شناخته می شود. که توانایی نوشتن کدهای مختلف را داشته باشد . البته درست است که تنها در ظاهر یک معنای سطحی دارد .و در باطن این فرد باید نسبت به اسکریپت نویسی و استفاده از زبان های مختلف و ابزارهای مختلف برای برنامه نویسی تسلط داشته باشد .
اگر می خواهید به عنوان یک برنامه نویس وب عمل کنید. باید منبع مناسبی برای آموزش وب سایت نویسی پیدا کنید. و روی آن تسلط کافی پیدا کنید تا با تمرین و تکرار به مهارت در وب سایت نویسی دست پیدا کنید .
آیا طراحی وب سایت و برنامه نویسی وب سایت باهم تفاوت دارند ؟
شاید شما در ظاهر تصور داشته باشید.که این دو کلمه کاملا دارای معانی یکسان هستند . اما شما هنگامی که شما قصد به ساختن سرویس آنلاین و وب سایت های آنلاین دارید . برای این دو واژه کاملا با مفاهیم متفاوتی روبه رو خواهید بود .
به صورت کلی می توان این تفاوت را در ساختار دانست . تصور داشته باشید طراجی وب به عملی گفته می شود که باعث می شود. تا شما چیزی را طراحی کنید که کاربر آن را روی صفحه مانیتور خود مشاهده کند . اما شما با یادگیری آموزش وب سایت نویسی شما پشت صحنه را برنامه نویسی می کنید .و کاربر نمی تواند نتیجه عملکرد شما را مشاهده کند . بلکه می تواند نتیجه آن را با عملکرد بهتر متوجه شود .
به صورت دیگر می توان گفت شما با طراحی وب سایت آلمان هایی را طراحی می کنید .که محل مشخص دارند و قابل مشاهده هستند . اما با برنامه نویسی وب شما کدنویسی می کنید .و این کدها پشت صحنه را پردازش می کنند .و قابل مشاهده به صورت مستقیم توسط کاربر نخواهند بود .
طراحی رابط کاربری UI چیست ؟
ممکن است از خود بپرسید که طراحی رابط کاربری چیست ؟
خوب رابط کاری را می توان یک فضا تصور کرد که تعامل بین کاربران یک وب سایت و وب سایت در این فضا انجام می شود . ما باید نسبت به طراحی این فضا اطلاعات کافی را جذب کنید. زیرا این فضا را می توان یک نقطه برای نمایش علم برنامه نویسی دانست . و شما به عنوان یک برنامه نویس وب سایت موفق طراحی این رابط را بلد باشید .
سایت شما به وسیله رابط کاربری ، کاربران خود را جذب می کند . اگر شما نتوانید رابط کاربری را به خوبی طراحی کنید. سایت شما هیچ بازدید کننده ای نخواهد داشت . برای مثال مانند این است که شما یک پیج اینستاگرام طراحی می کنید که هیچ گونه فالووری ندارد !
قابل ذکر است برای افرادی که تازه به دنیای برنامه نویسی وارد شده اند. همیشه پیشنهاد می شود . که کار خود را با طراحی رابط کاربری شروع کنند .و پس از آن برنامه نویسی را برای تبدیل شدن بهبرنامه نویس یاد گیرند. زیرا آموزش وب سایت نویسی پس از فرا گرفتن رابط کاربری می تواند آموزشی جذاب تر برای شما باشد .
طراح رابط کاربری :
بسیاری از افراد هستند که نسبت به برنامه نویس یا طراح وب سایت. دیگر اطلاعات جذب نمی کنند و آموزش وب سایت نویسی را فرا نمی گیرند . بلکه نسبت به طراحی رابط کاربری اطلاعات کافی را فرا گرفته. و تمرین به طراح رابط کاربری حرفه ای تبدیل می شوند و کار خود را به عنوان یک طراح رابط کاربری آغاز می کنند .
قابل ذکر است که اطلاع داشته باشید . حقوق یک طراح رابط کاربری می تواند در صورت حرفه بودن این فرد چیزی حدود 80 هزار دلار در سال باشد . البته این میزان تنها برای افرادی است. که تجربه کاری یا تسلط متوسطی روی طراحی رابط کاربری کنند .و می تواند با گذر زمان نسبت به افزایش تجربه کاری شما ، سابقه شما و میزان افزایش مهارت و تسلط شما افزایش پیدا می کند .
شاید برای شما عجیب باشد که یک طراح کاربر تا این میزان حقوق داشته باشد . اما باید اطلاع داشته باشید که بسیاری از سایت ها هستند. که پس از طراحی و برنامه نویسی دیگر به برنامه نویس و طراح خود برای به روز رسانی وب دسترسی ندارند. و در این صورت از یک طراح رابط کاربری استفاده می کنند. تا وب سایت های خود را به روز رسانی کند .
وب سایت نویسی ایجاد قدرت برای صفحات اینترنتی :
توجه داشته باشید قدرت گسترده از صفحات اینترتی متعلق به وب سایت نویسی است . زیرا اگر شما برای برنامه نویسی از برنامه نویسی وب سایت استفاده نکنید .بیشتر 95 % صفحات موجود در اینترنت تمامی کارایی خود را از دست می دهند. و هیچ چیز از اینترنت باقی نخواهد ماند . با توجه به این آمار می توان گفت شاید طراحی سایت ها یعنی ظاهر آنها بسیار مهم است . اما موضوع اصلی برای به وجود آمدن یک وب سایت برنامه نویسی وب است .زیرا تمامی وجود یک وبسایت و بیشتر کارایی آنها بستگی به برنامه نویسی وب سایت دارد .
همچنین اگر وب سایت نویسی نباشد صفحه مورد نظر نمی تواند .با پایگاه داده و یا دیتابیس ارتباط برقرار کند .به همین دلیل است که بیشتروب سایت ها همانطور که گفته شد .در صورت نبود برنامه نویسی نمی تواند کارکرد داشته باشند و در این صورت ارتباط اطلاعات غیر ممکن خواهد بود .
آیا طراح وب و برنامه نویس وب باهم ارتباط دارند ؟
در آموزش وب سایت نویسی شما با مواردی روبه رو می شوید .که ممکن است آنها را در آموزش طراحی وب سایت نویسی هم مشاهده کنید . اما علاوه بر موارد مورد مشاهده مشابه در آموزش و کارکرد آنها می توان به وابستگی این دو به یکدیگر اشاره کرد . برای مثال اگر شما طراحی وب سایت انجام ندهید نمی توانید برنامه نویسی انجام دهید . چرا که برای برنامه نویسی یک وب سایت در وحله اول باید طراحی آن انجام شود .تا سپس برنامه نویس برای آن کدگذاری کند و باعث ارتباط آن با پایگاه مورد نظر شود .
البته امروزه به دلیل گسترش نوع آموزش وب سایت نویسی و آموزش طراحی وب بیشتر افراد برای پیشرفت هم در طراحی وب مهارت دارند. و هم در برنامه نویسی مهارت دارند . خوب مسلما مهارت بالای این افراد در به وجود آوردن یک وب سایت منحصر به فرد تاثیر گذار خواهد بود. زیرا هدف طراح و برنامه نویس در این سایت یکی خواهد بود. و هم ظاهر و هم پشت صحنه با یک دید ساخته می شود و در نهایت باهم همخوانی بالایی خواهند داشت .
نکات مورد نیاز شما قبل از این وب سایت نویسی کنید :
شما قبل از اینکه بخواهید به یک برنامه نویس تبدیل بشوید .و شروع به یادگیری آموزش وب سایت نویسی کنید .باید نسبت به نکاتی که در اینجا ارائه داده شده است توجه داشته باشید .تا در نهایت به یک برنامه نویس ماهر تبدیل شوید .
1 ــ برنامه ریزی داشته باشید :
قبل از اینکه بخواهید شروع به یادگیری آموزش وب سایت نویسی کنید .سعی کنید که برنامه ریزی داشته باشید . اهداف مهم ترین چیز در یک پیشرفت محاسبه می شوند . شما برای اینکه به یک برنامه نویس حرفه ای تبدیل شوید . باید بتوانید هدف های مشخص داشته باشید . شما باید نسبت به بخش های مختلف برنامه نویسی وب اطلاعات کافی جذب کنید . و به صورت دقیق و واضح مشخص کنید که می خواهید در کدام بخش مهارت پیدا کنید .
در این صورت شما دقیقا می دانید که باید راجب چه چیزی تحقیق کنید ،. نسبت به چه چیزی مهارت پیدا کنید. و سردرگم نخواهید بود . برای مثال بسیاری از افراد تنها می گویند که می خواهند یک برنامه نویس شوند و با سردرگمی فراوان وارد مسیر برنامه نویسی می شوند . خوب مسلما این افراد حتی در صورت موفقیت به موفقیت بالایی دست پیدا نخواهد کرد .
شما باید در ابتدا با جذب اطلاعات کافی متوجه شوید . که می خواهید به کدام حوزه برنامه نویسی وارد شوید . برای مثال تنها وب سایت نویسی نیست ، بلکه بسیاری از افراد برنامه نویسی پایتون .، برنامه نویسی جاوا اسکریپت ، برنامه نویسی موبایل و… انجام می دهند .
2 ــ علاقه مند باشید :
بسیاری از افراد هستند که تنها به دلیل حقوق بالایی که برنامه نویسی دارد. وارد حوزه آن می شوند و علاقه ای به این حوزه ندارند . این باعث می شود تا این افراد تنها وقت خود را گذارند و با موفقیت بالایی در زمینه کاری خود روبرو نشوند .
زیرا شما در حوزه تلاش می کنید و با تمام وجود خود به فراگیری می پردازید که نسبت به آن علاقه داشته باشید . بسیاری از افراد هستند .که بدون علاقه به این حوزه وارد شدند و تنها برای هدر وقت خود در انتها پشیمان بودند. و از آن خارج شدند . یا اگر هم نسبت به آن آگاهی هایی پیدا کردند. و به یک برنامه نویس تبدیل شدند . مسلما به یک برنامه نویس حرفه تبدیل نشدند .
3 ــ نیازمند تلاش است :
توجه داشته باشید انسان ها نسبت به توانایی های خود حوزه های کاری متفاوت را انتخاب می کنند . برای مثال بعضی از افراد هستند که دارای پشتکار نیستند و نمی توانند در حوزه کاری خود تلاش های زیادی کنند. و هنگامی که وارد حوزه برنامه نویسی می شوند . نمی توانند در این راه پایدار باشند .
شما قبل از اینکه وارد حوزه برنامه نویسی شوید و نسبت به یادگیری آموزش وب سایت نویسی اقدام کنید . باید بدانید که این حوزه نیاز به تلاش فراوان دارد و شما باید با انگیزه و پشتکار وارد این راه شوید . ممکن است برای اینکه به یک برنامه نویسی ماهر تبدیل شوید . بارها شکست بخورید . اما نباید نا امید شوید و دوباره باید از نو راه خود را شروع کنید تا نسبت به تکنیک ها و میان بر های این راه اطلاعات کافی را پیدا کنید . شما نباید به هیچ عنوان منصرف شوید .
بارها شده است که افرادی دارای پشتکار قوی نیستند و بعد از چند بار شکست از راه خود منصرف می شوند . در صورتی که همیشه قبل از طلوع تاریک ترین لحظات شب است !
درآمد وب سایت نویسی به چه میزان است ؟
مطمئن هستم که تا به امروزه درباره حقوق بالا و کسب درآمد کلان از وب سایت نویسی شنیده اید . درست است که این میزان درآمد در کشور های مختلف متفاوت است . اما چه در کشور ایران چه در کشور آمریکا ، چه به دلار چه به تومان این میزان درآمد در یک سال می تواند با چند سال کارکردن یک کارمند برابری کند .
شاید این حرف برای شما عجیب باشد. اما با توجه به آمارهای گفته شده عجیب نخواهد بود .
در کشور آمریکا میزان درآمدی که شما می توانید در اثر فراگیری آموزش وب سایت نویسی .و در نهایت تبدیل شدن به یک برنامه نویس وب به دست آورید. می تواند چیزی بین 70 هزار دلار تا 120 هزار دلار باشد .
در کشور آلمان که دارای واحد پولی یورو هستند این میزان برای تعیین درآمد وب سایت نویسی به چیزی حدود 40 هزار یورو تا 70 هزار یورو تعیین شده است .
و در انتها در کشور ایران میزان درآمد تعیین شده برای برنامه نویسی وب چیزی حدود 80 میلیون تا 300 میلیون تعیین شده است . یعنی شما در هر ماه می توانید به 5 میلیون تا 20 میلیون کسب درآمد برسید. و این تنها به میزان تسلط و مهارت شما بستگی دارد ..