آموزش ساخت اپلیکیشن
آموزش ساخت اپلیکیشن
آموزش ساخت اپلیکیشن : امروزه با پیشرفت های قابل توجهی که در زمینه های مختلف تکنولوژی صورت گرفته است ، آموزش طراحی و ساخت اپلیکیشن یکی از ضرورات بسیار مهم برای کسب و کارها به ویژه کسب و کارهای آنلاین محسوب می شود. در واقع علاوه بر طراحی وب سایت ها که به عنوان اعتبار کسب و کارها در دنیای آنلاین محسوب می شوند ، اپلیکیشن ها هم به عنوان یکی از مراجع مهم برای کسب و کارها محسوب می شوند و علاوه بر آن ، یکی از منابع بسیار مناسب برای جذب مخاطب و مشتری محسوب می شوند.
اهمیت ساخت اپلیکیشن برای کسب و کارهای آنلاین
امروزه می توان گفت که اکثر مردم جهان ، گوشی های هوشمند در اختیار دارند و ساعت های زیادی را در فضاهای مجازی و یا اینترنت سپری می کنند. با این اوصاف بسیاری از کسب و کارها از این موقعیت استفاده کرده اند و به عبارتی دیگر شعبه ایی مجازی از کسب و کار خود را راه اندازی کرده اند. همانطور که اشاره کردیم ، تعداد زیادی از افراد ، زمان زیادی را در فضای مجازی و اینترنت می گذرانند ، بنابراین این موقعیت ، یک موقعیت بسیار مناسب برای انواع کسب و کارها در زمینه های مختلف کاری می باشد ، تا بتوانند علاوه بر فروش محلی ، فروش مجازی هم داشته باشند و در واقع به تعداد زیادی از مخاطبان دسترسی داشته باشند.
ساخت اپلیکیشن اندروید یا ios ؟
معمولا یکی از سوال هایی که ذهن صاحبان کسب و کارها را درگیر می کند ، موضوع ساخت اپلیکیشن برای دو پلتفرم مختلف گوشی های هوشمند یعنی ، اندروید و یا ios می باشد. به طور معمول کسب و کارهایی که از بودجه مناسبی برخوردار هستند ، می توانند این سرمایه گذاری را انجام دهند و در واقع برای هر دو پلتفرم ، اپلیکیشن های کسب و کار خود را ایجاد کنند.
اما برای کسب و کارهای نوپا و یا کسب و کارهایی که از تجربه کمتری برخوردار هستند و یا به طور کلی بودجه آن چنانی ندارند ، انتخاب یکی از این دو پلتفرم می تواند به انتخاب چالش برانگیزی برای صاحبان کسب و کارها تبدیل شود. برای انتخاب یکی از این دو پلتفرم باید به مخاطبان کسب و کار توجه ویژه ایی داشت. اگر مخاطبان کسب و کار شما ، مخاطبان بین المللی هستند ، باید به درصد استفاده مخاطبان از این دو پلتفرم توجه داشته باشید ، اما اگر مخاطبان شما معمولا ایرانی و در داخل کشور قرار دارند ، می توانید برای شروع ابتدا اپلیکیشن اندرویدی کسب و کار خود را راه اندازی کنید و بعد از پیشرفت های معقول ، به دنبال راه اندازی نسخه ios اپلیکیشن کسب و کار خود باشید.
آموزش ساخت اپلیکیشن
برای توسعه اپلیکیشن های مختلف ، می توان از ابزار و یا زبان های برنامه نویسی مختلفی استفاده کرد. برای مثال ابزارهای مختلفی وجود دارند که حتی افرادی که آشنایی کافی با زبان های برنامه نویسی ندارند هم می توانند از این ابزارها برای ساخت اپلیکیشن استفاده کنند و در واقع خروجی های مختلفی برای پلتفرم های گوشی های هوشمند داشته باشند ، اما از معایب این نوع از اپلیکیشن ها می توان به سرعت نه چندان بالا و همچنین عدم بهینگی آن ها اشاره کرد که می تواند برای کسب و کارها مشکل ساز باشد.
استفاده از ابزارهای تولید اپلیکیشن و یا استفاده از متخصص ؟
بیشتر کسب و کارهایی که به دنبال ساخت و طراحی اپلیکیشن برای کسب و کار خود هستند ، از مهندسین و در واقع متخصصان این حوزه استفاده می کنند. این روش هم مانند روش قبلی می تواند مزایا و معایب اختصاصی خود را داشته باشد ، برای مثال متناسب با تعداد اعضای گروه سازنده ، توسعه اپلیکیشن می تواند زمانبر تر از روش پیشین باشد اما خروجی این فرآیند می تواند به مراتب سرعت بسیار مناسب تر و کدنویسی های بهینه تری داشته باشد. علاوه بر این ها تعداد زیادی از ابزارهایی که اپلیکیشن تولید می کنند ، سورس کد اپلیکیشن را در اختیار مشتری قرار نمی دهند که می تواند موانع زیادی برای آپدیت های آینده اپلیکیشن به دنبال داشته باشد.
اگر به دنبال توسعه اپلیکیشن های نیتیو و یا وب ویو بهینه هستید ، می توانید با استفاده از متخصصان شرکت سپنته اپلیکیشن های کسب و کارهای خود را راه اندازی کنید و شاهد پیشرفت کسب و کار خود باشید.
برای ساخت اپلیکیشن باید به چه زبان های برنامه نویسی مسلط باشیم ؟
اگر به دنبال ساخت اپلیکیشن با استفاده از ابزارهای مختلفی هستید که در سطح اینترنت وجود دارند ، به هیچ زبان برنامه نویسی خاصی برای تولید اپلیکیشن های خود نیاز ندارید و به راحتی می توانید برای کسب و کار خود اپلیکیشن ایجاد کنید ، اما همانطور که اشاره کردیم ، نباید انتظار زیادی از این نوع اپلیکیشن ها داشته باشید !
زبان های برنامه نویسی که از آن ها برای تولید اپلیکیشن های اندرویدی استفاده می شود
برای ساخت اپلیکیشن های اندرویدی نیتیو معمولا از زبان برنامه نویسی جاوا و یا کاتلین استفاده می شود. زبان کاتلین در واقع برای راحتی بیشتر برنامه نویسان طراحی و ایجاد شده است که در مقایسه با جاوا از ویژگی ها بیشتری برخوردار می باشد و در واقع تعداد خط های کدنویسی را به طرز باورنکردنی کاهش می دهد ، اما برخی از برنامه نویسان زبان برنامه نویسی جاوا را ترجیح می دهند که این موضوع می تواند وابستگی زیادی به علایق شما داشته باشد ، اما به طور معمول اگر اپلیکیشن های اندرویدی مختلفی را با استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا ایجاد می کنید ، می توانید با صرف مدت زمان نسبتا کم به زبان کاتلین هم مسلط شوید.
زبان های برنامه نویسی که از آن ها برای تولید اپلیکیشن های ios استفاده می شود
برای تولید و در واقع ساخت اپلیکیشن های ios باید به زبان برنامه نویسی سویفت مسلط باشید. در سال 2014 اولین نسخه از زبان برنامه نویسی سویفت روانه بازار شد و به متخصصان و برنامه نویسان این اجازه را داد تا بتوانند اولین برنامه های خود را برای سیستم عامل اختصاصی گوشی های اپل ایجاد کنند. البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که با توجه به قوانین و مقررات مختلفی که شرکت اپل برای اپلیکیشن های مختلف وضع می کند ، شاید بتوان گفت که تولید اپلیکیشن برای پوشی های اپل سخت تر باشد اما می تواند کمک بسیاری به بهبود و رشد کسب و کار آنلاین شما کند.
زبان های برنامه نویسی مختلف دیگر که برای توسعه اپلیکیشن نیاز خواهید داشت
SQL
برای بسیاری از برنامه نویسان Sql به عنوان زبان برنامه نویسی مستقل شناخته نمی شود ، اما معمولا ساخت برنامه و در واقع نرم افزار بدون داشتن دانش Sql تقریبا غیرممکن خواهد بود ! Sql معمولا برای ایجاد و توسعه برنامه هایی استفاده می شود که به دیتابیس و یا محلی برای ذخیره سازی اطلاعات و یا داده ها نیاز دارند. Sql در مقایسه با سایر زبان های برنامه نویسی از سینتکس و پیاده سازی راحت تری برخوردار می باشد و می توان به راحتی در مدت زمان نسبتا کم این دانش کاربردی را فرا گرفت.
زبان های برنامه نویسی سمت سرور
زبان های برنامه نویسی سمت سرور ، زمانی که اپلیکیشن شما پایه آنلاین دارد ، ضروری محسوب می شود و می تواند نسبتا زمان زیادی را از شما بگیرد ، اما قطعا کاربردی خواهد بود.