محتوا نویسی برای سایت
محتوا نویسی برای سایت
محتوا نویسی ، محتوا نویس ، سایت ، کلید واژه ، تولید محتوا
آموزش محتوا سازی سایت :
این مقاله رو برای کسانی نوشتم که دوست دارند به عنوان یک تولید کننده محتوا در دنیای مجازی شناخته شوند اما نمی دانند که باید چکاری انجام بدهند تا به این نقطه از موفقیت برسند. و چگونه باید این کار را انجام بدهند . در این مقاله به چگونگی محتوا سازی ، گام های مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک محتوا ساز حرفه ای و… اشاره می شود . قبل از شروع این مقاله می توانم بگویم محتوا نویسی و تولید محتوا آن کار سختی که در ذهن شما است نیست . تنها باید به تکنیک هایی که در این مقاله گفته می شود گوش بسپارید تا بتوانید به یک محتوا ساز حرفه ای تبدیل بشوید .
چگونه باید تولید محتوا کنیم :
اولین اصل تولید محتوا برای سایت های دورکاری :
مهم ترین اصل تولید محتوا برای سایت های دورکار این است که شما باید توانایی نوشتن محتوایی را داشته باشید . که مانند آن در هیچ سایت دیگری وجود نداشته باشد . تصور داشته باشید . من در حال نوشتن این مقاله هستم . در انتهای مقاله ممکن است هزاران مقاله دیگر با این موضوع در سایت های دورکار دیگر وجود داشته باشد . اما مسلما هیچکدام از آنها مطالب مشابه من ، عکس های مشابه ، سرتیتر های مشابه یا کلید واژه های مشابه من را ندارند .
اگر این نکته را قبل از هر چیز دیگری بیان کرده ام زیرا شما اگر محتوایی تولید کنید .که مانند آن در دیگر سایت های دورکاری موجود باشد . تولید محتوای شما به عنوان محتوای کپی شده شناخته می شود . و قادر به انتشار نخواهد بود . درواقع تمام زحمات شما بر باد می رود . پس حتما باید به این نکته توجه بالا داشته باشید .
محتوا نویسی چیست ؟
توجه داشته باشید . شما هنگامی که از محتوا نویسی برای سایت های دورکاری صحبت می کنید . درواقع دارید از پیشرفت روز افزون مارکتینیگ و پیشرفت تکنولوژی در دنیای امروزه صحبت می کنید . زیرا محتوا نویسی برای سایت های دورکاری درواقع دیده شدن بالای سایت توسط مخاطبان در صفحات گوگل است .
به همین دلیل بیشتر کسب و کار های موجود به مارکت های اینترنتی روی آورده اند . و برای پیشرفت خود به محتوا نویسی حرفه ای نبازمند هستند . پس شما می تواند با محتوا نویسی در زمینه های مختلف برای این سایت ها موفقیت خود را رقم بزنید . توجه داشته باشید . شخصی به دنبال خرید یک کفش است . کلید واژه کفش را در گوگل سرچ می کند . و محتوای قوی شکا که دارای مقادیر بالایی از این کلید واژه است . برای او باز می شود . او محتوای شما را می خواند . و ظبق محتوایی که شما نوشته اید به محصولات مارکت اینترنتی مرتبط با شما برای خرید اطمینان می کند .پس در اینجا کار اصلی را محتوا انجام می دهد . اگر شما تولید محتوای خوبی انجام ندهید . مارکت نیز فروش خوبی نخواهد داشت .
به همین دلیل برای اینکه کسب و کار های اینترنتی بتوانند پیشرفت چشمگیری داشته باشند . و از کار شما نیز در زمینه محتواسازی راضی باشند . شما باید تولید محتوای یونیک شده و خاص انجام بدهید . تا بتوانید با با محتوای نوشته خود باعث بالا آمدن سایت در گوگل شوید .
البته برای اینکه شما بتوانید یک محتوای بی نظیر برای سایت ارائه بدهید تنها یونیک بودن تولید محتوا کافی نیست . بلکه شما باید از کلید واژه های مرتبط با موضوع محتوای خود بارها استفاده کنید . و به قوانین سئو احترام بگذارید . و آنها را به صورت کامل انجام بدهید .
برای مثال در این مقاله کلید واژه های محتوا سازی ، تولید محتوا ، سایت دورکاری ، تولید محتوا برای سایت دور کار ، محتوا نویس ، کسب و کار اینترنتی ، سئو ، محتوای یونیک ، کلید واژه استفاده شده است . که همگی مربوط یا موضوع مقاله ارائه شده اند .
محتوا نویس کیست ؟
جواب این سوال را بیشتر افرادی که در حال خواندن این مقاله هستند می دانند . اما برای پاسخ به این سوال می توان گفت محتوا نویس کسی است . که برای محتوا سازی به صورت کامل به قوانین سئو تسلط دارد . و به صورتی کار کحتوا سازی خود را انجام می دهد . که محتوا به صورت محتوا یونیک توسط گوگل شناخته شود . و بتواند در موتور جستوجوی گوگل از بازدید بالایی برخوردار باشد .
هنگامی که شما می خواهید به تبدیل شدن به یک محتوا نویس فکر کنید . قبل از هر کاری حتی یادگیری محتوا نویس شدن نیز باید حوزه تخصص های خود را مشخص کنید . زیرا تنها محتوا سازی در حوزه نخصص های خاص شما می تواند . از شما یک محتوا ساز حرفه ای بسازد . برای مثال ممکن است شما در حوزه های مثل علوم انسانی ، علوم تجربی ، تبلیغات ، فناوری اطلاعات و… مهارت داشته باشید . مسلما شخصی که در حوزه علوم انسانی مهارت بالا دارد . نمی تواند یک محتوا نویس برای حوزه علوم تجربی باشد . به خصوص اگر قسط به یک محتوا نویس حرفه ای بودن دارد .
همچنین از نکات قابل توجه می توان به مهارت نویسندگی شما برای شغل محتوا نویس اشاره کرد . تصور داشته باشید شما در حوزه های بسیار زیادی مهارت دارید و جز تخصص های شماست . اطلاعات شما می تواند یک سایت دورکاری را به اوج برساند . اما شما مهارت نویسندگی ندارید .و و نمی توانید یک تولید محتوای خوب و قابل قبول ارائه بدهید . یک محتوا نویس باید بتواند موضوعات را روان و ساده بیان کند همچنین نگارش او نباید با غلط املایی روبه رو باشد. در غیر این صورت ممکن است مخاطبان در خواندن آن مشکل داشته باشند.
ویژگی های یک محتوا نویس :
یک محتوا نویس باید ویژگی هایی قبیل داشتن اطلاعات عمومی بالا برای محتوا نویسی ، داشتن تمرکز کافی برای نوشتن محتوا ، نوشتن محتوا به صورتی که مطالب با یکدیگر پیویستگی داشته باشند ، در تولید محتوا خطای نگارشی وجود نداشته باشد و مهم تر از هر چیز دیگری علاقه به محتوا نویسی برای سایت دورکاری یکی از مهم ترین ویژگی های یک محتوا نویس حرفه ای است .
در این مقاله به تولید محتوا برای سایت های دورکاری توضیحات را اعمال کرده ایم . اما اگر شما در مهارت نویسندگی خود مشکل دارید . می توانید از مقاله زیر نیز بهره ببرید :
محتوا نویسی کار سختی است ؟
همانطور که در ابتدای نوشته خود بیان کردم . می دانم که از محتوا نویسی برای سایت های دورکاری ، یک کار سخت و مشکل در ذهن خود ساخته اید . اما به جرئت می توانم بگویم محتوا نویسی و تبدیل شدن به یک محتوا نویس کار سخت و مشکلی نیست . تنها باید مهارت های خاص را پیدا کنید و در آنها تجربه کسب کنید . برای مثال برای این که بتوانید یک محتوا نویس حرفه ای باشید . باید بتوانید بر قواعد نگارشی تسلط کامل داشته باشید ، قوانین سئو را به خوبی بلد باشید ، ساختار های نویسندگی مثل تیتر گذاری ، نقطه گذاری ، سر تیتر قرار دادن ، تعداد کلمات در هر پاراگراف ، پاراگراف بندی و… را بلد باشید .. که در این مقاله به صورت کامل برای شما تمامی این موضوعات بیان می شود .
انواع محتوا نویسی :
محتوا نویسی دارای ریشه ها و شگرد های متنوعی است . که در قسمت زیر به مواردی از آنها برای اطلاعات بیشتر شما نسبت به محتوا نویسی و انتخاب حوزه های نگارش خود اشاره می کنیم :
1 ــ محتوا نویسی جدید :
محتوا نویسی جدید را می توان شاخه از تولید محتوا دانست . که توسط بیشتر محتوا نویس ها استفاده می شود . زیرا در این صورت هیچگاه محتوایی شبیه به محتوای شما در سایت های دیگر وجود نخواهد داشت . و گوگل شما را با آغوش باز می پذیرد . برای جمع آوری اطلاعات در زمینه محتوا نویسی جدید یکی از کارهای هوشمندانه خواندن مقاله های خارجی در سایت خارجی است .
تصور کنید شما برای اینکه بتوانید اطلاعات خاص برای مقاله خود جمع آوری کیند . به صورتی که هیچگاه در سایت های رقیب شما وجود نداشته باشند . می توانید به یک سایت خارجی رجوع کنید . مقاله های آن را بخوانید ترجمه کنید . و به زبانی ساده و قابل فهم از زبان خودتان شروع به نوشتن کنید . در این صورت شما هم منبعی برای نوشتن مقاله خود و راحت نوشتن دارید . هم از مقاله دیگری و سایت های دیگر کپی برداری نکرده اید .
در نهایت از ایجاد مطالب تکراری در سایت جلوگیری شده .و مطلب که شما نوشته اید نسبت به مطالبی که دیگر محتوا نویس ها نوشته اند متمایز خواهد بود .و باعث پیشرفت چشم گیر کسب و کار اینترنتی سایت دورکار می شود .
البته برای این کار هنگامی که در سایت های خارجی به دنبال مقاله ای مناسب با موضوعات خود هستید . به تاریخی که مقاله منتشر شده نیز توجه کنید . زیرا اگر مطلب برای خیلی زمان گذشته باشد . مطالب او می تواند با تغییرات دنیای امروزه تفاوت داشته باشد .و مطب شما مورد اهمیت در سایت قرار نگیرد .
2 ــ محتوا نویسی از روی عکس :
محتوا نویسی از روی عکس مانند تولید محتوای جدید به شما این اطمینان خاطر را خواهد داد . که در هیچگونه سایت دیگری محتوایی که شما نوشته اید یافت نمی شود . اما اینگونه تولید محتوا برای محتوا نویس هایی است که دارای خلاقیت و هوش بسیار بالا هستند . و در هنر نویسندگی مهارت بالا دارند .
محتوای تولید شده از روی عکس به صورت ست . که یک محتوا نویس با توجه به کسب و کار موجود در سایت . و عکس هایی که در حوزه فعالیت سایت منتشر شده اند . مطالبی را می نویسد . و منتشر می کند . برای مثال اگر شما یک محتوا نویس باشید . که بخواهید مطالب خود را از روی عکس بنویسید . باید عکس های منتشر شده سایت را مشاهده کنید سپس شروع به تولید محتوا از روی معنا و مفهوم آن عکس و اطلاعات همومی خود کنید .
تصور داشته باشید سایتی به عنوان یک سایت فروش لباس عمل می کند . و شما محتوا نویس تبلیغاتی هستید . که می خواهید از روی عکس لباس هایی که این سایت منتشر کرده . مناسب با لباس ها مطلب درج کنید . شما برای اینکار باید بتوانید با استفاده از خلاقیت و هوش خود در مطلب به تمامی جزئیات موجود در لباس اشاره کنید و لباس را به گونه ای نمایش بدهید . که مخاطب پس از خواندن متن شما تصور کند . اگر این لباس را نخرد . نمی تواند زنده بماند . و خرید این لباس برای او ضروری ترین کاری است . که باید انجام بدهد .
3 ــ محتوا سازی از روی تحقیق و جستوجو :
این محتوا سازی نسبت به دیگر محتوا سازی از سختی بیشتری برخوردار است . اما بازهم افرادی برای محتوا سازی از این روش استفاده می کنند . در این روش شما باید با استفاده از نظر سنجی ، مطالعات فراوان در زمینه مقاله خود ، آزمایش ، و مطالعات جمعیت سناختی افرادی که محصول مورد نظر شما را مصرف کردند . یک مقاله بنویسید .
مطالبی که در این مقاله درج می شود . محتواهای بسیار با ارزش و خاصی هستند . اما برای صحت و انجام این روش محتوا نویس باید یک محتوا نویس حرفه ای و با صبر و حوصله باشد . که بخواهد برای تولید محتوای خود از نوع روش تولید محتوا استفاده کند .
تصور داشته باشید . شما به عنوان یک محتوا نویس حرفه ای می خواهید از این روش برای یک سایت فروش مانتو استفاده کنید . شما باید برای نوشتن این محتوا از بیشتر افرادی که محصولات این مارکت اینترنتی مانتو را مصرف کرده اند نظر سنجی کنید . و نظرات آنها را در محتوای خود به عنوان پایه و ستون محتوا قرار دهید . همچنین می توانید خودتان از محصولات سایت مورد نظر خرید کرده . و با آزمایش محصولات درباره آنها مطالب بسیار دقیق و با صحت کامل بنویسید .
ممکن است در حال حاضر که این مطلب از مقاله من را می خوانید بگویید . خیلی کار سخت و مسخره ای است . اما لازم به ذکر است که این کار سخت توسط هزاران نفر تا به حال انجام شده . و توانسته محتوا های بسیار با ارزشی برای سایت های مختلف رقم بزند . اما اگر این کار در حد توان شما نیست می توانید از روش های دیگر برای تولید محتوا استفاده کنید . زیرا این روش نیاز به مهارت بالای یک محتوا نویس حرفه ای دارد .
4 ــ آموزش :
محتواهای آموزشی را می توان نسبت به دیگر محتواهای موجود در سایت های مختلف پر بازدید ترین و پرطرفدارترین نوع محتوا دانست . پیشتر افرادی که در گوگل جستوجو می کنند . به دنبال آموزش و به دست آوردن اطلاعات هستند . و شما می توانید با پدید آوردن یک محتوای آموزشی نظر بسیاری از کاربران را برای بازدید بالا جلب کنید . و انگیزه ای در آنها برای خواندن تا انتهای مطلب خود ایجاد کنید .
محتواهای آموزشی به صورت معمول می توانند نمایانگر میزان اهمیت شما به مخاطب باشند .و همین موضوع باعث می شود . تا مخاطب نیز به شما اهمیت بدهد . و نسبت به محتوایی که شما برای او نوشته اید بازخورد مثبت نشان بدهد و تفاوت شما را با دیگر محتوا نویس ها درک کند .
برای مثال این محتوایی که الان شما در حال خواندن آن در این مقاله هستید . نوعی محتوای آموزشی است . که در حال آموزش محتواسازی سایت به شما است . الان شما به عنوان یک مخاطب در حال خواندن این مطلب هستید . حال تصور داشته باشید که همین محتوا درباره محتواسازی به صورت یک کتاب با قواعد خاص خود بیان می شد . میل و رقبت شما برای ادامه خواندن این مطلب به چه میزان تغییر می کرد ؟ آیا هنوز اشتیاق و انگیزه خواندن ادامه این مطلب را داشتید ؟
برای اینکه بتوانید محتوای آموزشی ایجاد کنید . باید تصور کنید . در یک کلاس درس حضور دارید .و در حال آموزش برای شاگردان خود هستید . در این صورت مطالب را به صورت کامل در مقاله خود آموزش خواهید داد . و هیچگونه کم و کاستی در آموزش شما نخواهد بود .
توجه داشته باشید همیشه پس از این که مقاله خود را نوشتید یک بار آن را مرور کنید .
5 ــ پرسش و پاسخ :
بیشتر سایت هایی که به دنبال محتوا نویس برای محتوا نویسی در سایت خود هستند . بخشی برای پرسش و پاسخ دارند . در واقع می توان گفت این بخش با نام نظر سنجی به عنوان یکی از مهم ترین بخش های و یکی از مهم ترین نکات محتوا نویسی است . با این کار شما می توانید با مخاطبان خود ارتباط برقرار کرده و نسبت به سوالات آنها پاسخگو باشید . این نوع از پرسش و پاسخ باعث می شود . تا مخاطب بیشتر از قبل به شما اعتماد کند . و نسبت به محتوای شما نسبت به محتوا های دیگر اهمیت و ارزش بیشتری نشان بدهد .
تصور داشته باشید . اگر در انتهای این مقاله شما بتوانید سوالات خود را در رابطه با تولید محتوا از من بپرسید چقدر اعتماد به من و مقاله ای که در اختیار شما برای آموزش محتوا نویسی قرار داده ام بیشتر می شود . تا اینکه شما این مقاله را بخوانید . و سوالاتی که در ذهنتان وجود دارد . و در این مقاله به دلیل کم کاری من پاسخی برایشان کسب نکردید . بی جواب بماند ؟
6 ــ ویرایش محتوا سازی :
محتوا نویسی کاری است که یک ممنوعیت بزرگ دارد و آن هم طبق معمول و گفته های قبلی خودم کپی برداری است . حتی اگر شما بخواهید از محتوای نوشته شده خود در سایت های دیگر کپی برداری کنید . و در سایت خود یا یک سایت دیگر استفاده کنید . مسلما این کار بازهم به عنوان کپی برداری شناخته می شود . و در نهایت تخلف برای شما به حساب می آید . پس پیشنهاد می کنم هیچگاه این کار را انجام ندهید .
اما اگر شما در یک سایت یک محتوا را قرار داده اید . یک فایل اصلی در ورد از این محتوا دارید بهصورتی که لینک سایت در محتوای شما وجود نداشته باشد . می توانید این محتوا را در برنامه ورد با تغییراتی روبه رو کنید . و پس از ویرایش ( کلی یا جزئی اما زیاد ) در سایت دیگر به انتشار بگذارید . اما باید توجه داشته باشید. که ویرایش یک مطلب برای سایت دیگر از مهارت خاصی برخوردار است . شما باید به صورت کلی هنگام دوباره خواندن مقاله خود و اعمال تغییرات . دیدگاه خود را نسبت به نوشته هایتان عوض کنید . زیرا گوگل می تواند جمله های شبیه به هم را در دوسایت مختلف تشخیص دهد و آن را کپی برداری اعلام کند .
برای مثال اگر شما در مقاله اصلی خود نوشته اید (( او مطلب خود را در سایت قرار داد )) و در مقاله دوم خود نوشته اید (( مریم نوشته خود را در سایت گذاشت . )) مسلما کلمه هایی که شما در این دو نوشته تغییر دادی مترادف هایی برای هم هستند . و هرچند هم زیاد باشند گوگل باز می تواند آن را تشخیص بدهد . اما شما می توانید برای تغییر از اضافه کردن نوشته به همراه ویرایش استفاده کنید .
7 ــ اشتراک گذاری محتوای سایت :
یک اصل در مقاله نویسی وجود دارد . و آن هم این است که اگر محتوایی توسط محتوا نویس نوشته شد . اما دیده نشد . همان بهتر است که اصلا نوشته نشود . پس محتوانویسی را به صورتی باید انجام بدهید . که بتوانید آن را در شبکه های مختلف مثل توییتر ، فیس بوک ، اینستاگرام ، تلگرام ، لینکدین ، گوگل پلاس و… منتشر کنید . تا بازدید محتوای شما بالا برود . در غیر این صورت محتوانویسی شما برای سایت تنها یک نوشته است . و رک گفته شود . تنها یک کار بیهوده است .
شما باید به گونه ای محتوای خود را بنویسید . و از کلید واژه ها در آن استفاده کنید . که پس انتشار در تمامی شبکه های موجود و بالا رفتن بازدید . مخاطبان بتوانند با سرچ کلید واژه مورد نظر مقاله شما را در صفحه اول گوگل مشاهده کنند . برای این کار بخش توضیحات متا و چکیده مطلب شما از اهمیت بسیار خاصی برخوردار است . زیرا در کانال هایی مثل تلگرام این دو بخش برای معرفی مقاله شما به کار می روند . و مخاطب در صورت علاقه به سایت می رود تا بتواند مقاله کامل شما را مظالعه کند .
کلید واژه چیست ؟
کلیدواژه ها را در محتوا نویسی می توان کلمات با عبارت هایی دانست که دقیقا توانایی رسانایی نیاز شما به مخاطب های شما را دارند . توجه داشته باشید هر مخاطب در صورتی می تواند محتوای نوشته شده شما را مطالعه کند که کلید واژه های انتخابی شما برای نوشتن محتوای خود نیاز مخاطب باشد .
برای مثال یک مخاطب ممکن نیازش یک گوشی باشد . او در گوگل کلمه کلیدی گوشی را سرچ می کند . و اگر شما برای محتوا نویسی خود از کلید واژه گوشی استفاده کرده باشید . و سئو محتوای شما نیز بالا باشد . مسلما محتوای ارائه شده شما نیز یکی از محتواهایی خواهد بود که برای مخاطب در دسترس قرار داده می شود .
توجه داشته باشید همانطور که گفته شد .کلید واژه ها در یک محتوا نه تنها به عنوان پایه ها و ستون های متن برای شناسایی شناخته می شوند . بلکه به عنوان یرنخ هایی به حساب می آیند که می توانند شما را به عنوان یک محتوا نویس به نیاز های مخاطب نزدیک کنند . شما هنگامی که از کلید واژه های پر بازدید در محتوای خود استفاده کنید . درواقع موفقیت مقاله خود را و در نهایت موفقیتی برای سایتی که در آن مشغول به کار هستید . را رقم می زنید .
الگوریتم گوگل بر اثر کلمات :
توجه داشته باشید شما برای تولید محتوا و محتوا نویسی باید از الگوریتم گوگل پیروی کنید . برای مثال ممکن است یک محتوا نویس بخواهد فقط مانند یک کتاب شروع به نوشتن کند . بدون اینکه بداند برای عمل محتوا سازی برای سایت به چه مقدار از کلید واژه های خود استفاده می کند . مسلما این کار کار درستی برای شناخته شدن به عنوان یک محتوا نویس حرفه ای نیست .
اگر شما یک پاراگراف از کلمه بنویسید . ولی در این پاراگراف کلید واژه های مورد نظر شما درج نشده باشد . و پر از اطلاعات بیهوده باشد ارزشی ندارد .
اما اگر شما چند خط کوتاه و مفید بنویسید که غنی شده از کلید واژه های شما باشد . مسلما محتوای شما به عنوان یک محتوا یونیک شناخته شده و با الگوریتم گوگل همخوانی دقیق دارد .
همچنین باید در محتوا نویسی به این موضوع نیز توجه داشته باشید کهگوگل می تواند از همخوانی و ارتباط محتوای شما با مخاطب با خبر باشد . برای مقال اگر محتوای شما نتواند با نخاطب خود ارتباط درست را برقرار کند . حتی اگر یک محتوای ده هزار کلمه باشد . با اینکه شما فکر می کنید مانند یک محتوا نویس حرفه ای عمل کرده اید . اما اینگونه نیست . و شما تنها یک متن را نوشته اید . و با نوشتن این متن وقت خود را برای سایت دورکاری هدر داده اید زیرا گوگل این متن را برای سایت دورکاری قبول نمی کند . و وجود آن را نادیده می گیرند .
در نهایت حضور محتوای نوشته در سایت دورکاری با بازدید روبه رو نمی شود . و باعث می شود که سایت دورکاری نیز نتواند برای اهداف وجود خود از بازدید کننده های خوبی برخوردار باشد . پس در محتوانویسی به کلمات خود توجه ویژه نشان بدهید .
نکاتی برای تولید محتوای مناسب :
1 ــ محتوای مورد علاقه مخاطبان :
برای محتوا سازی هرگز نباید سایت های رقیبی که محتواهایی با موضوعات شما تولید می کنند . را از یاد ببرید . به همین دلیل باید بفهمید که مخاطبان گوگل بیشتر در چه حوزه هایی محتوا جستوجو می کنند . و آنها را با دیگر افراد در گوگل به اشتراک گذاشته اند .
البته این نکته را به یاد داشته باشید . که این کار تنها برای به دست آوردن موضوعات مورد علاقه مخاطبان گوگل است . و شما نباید از روی محتواهای سایت های دیگر کپی برداری کنید . بلکه پس از به دست آوردن موضوع درست باید بتوانید . خودتان در آن زمینه شروع به نوشتن و محتوا سازی کنید .
2 ــ کلمات کلیدی :
همانطور که گفته شد کلمات کلیدی در حوزه آموزش محتوا نویسی سایت دارای ارزش بسیار بالایی هستند . درواقع می توان گفت کلمات کلیدی پایه ها و ستون های یک مقاله هستند . زیرا گوگل بر روی کلمات کلید کار خود را انجام می دهد . همچنین شما برای اینکه بتوانید یک محتوا نویس حرفه ای باشید . می توانید لیست کلمات کلیدی پر بازدید را از گوگل بگیرید . تا با استفاده از کاربردی ترین کلیدواژه ها ، مقاله خود را در بالا ترین نقطه سئو سازی محتوا قرار بدهید . تا بتواند از بازید بالایی در گوگل برخوردار شود .
3 ــ پیشگو باشید :
برای اینکه بتوانید با مخاطبان ارتباط برقرار کنید . و نظر آنها را به خود جلب کنید . باید مانند یک پیشگو عمل کنید و نیاز کاربران گوگل را تشخیص بدهید . برای مثال هنگامی یک محصول تازه قسط ورود به بازار را دارد . تمامی افراد شروع به جستوجو در گوگل درباره این محصول می کنند . و اگر شما در آن زمان یک محتوا مناسب در این زمینه در سایت قرار داده باشید . مسلما بازدید بسیار بالایی برای محتوای شما در سایت دورکاری رقم زده خواهد شد .
4 ــ از زبان خودتان بنویسید :
برای اینکه بتوانید با مخاطب خود ارتباط راحت تری برقرار کنید . می توانید از زبان خودتان مطالب را درج کنید . تحقیقات نشان داده است . که بیشتر افرادی که در حال خواندن یک مطلب هستند . اینگونه علاقه بیشتری به مطلب نشان داده . و شروع به انتشار آن در صفحه های مجازی می کنند .
شما باید از مطالب ساده و قابل فهم استفاده کنید تا مخاطب از خواندن مطالب شما خسته نشود . زیرا اگر شما برای محتوا سازی از محتوا های پیچیده بنویسید . مانند محتواهایی که ترجمه ای از یک محتوای خارجی هستند پر طرفدار نخواهد بود .و مورد بازدید بالا قرار نمی گیرد . شما باید بگونه ای محتوا نویسی کنید . که محتوای شما برای مخاطب انگیزه ایجاد کند .
5 ــ لینک گذاری برای ارجاع به صفحات دیگر :
لینک گذاری برای ارجاع به صفحات دیگر در سایت کاری است که هر محتوا نویسی باید آن را بلد باشد . و در محتوای خود آن را انجام بدهد . به صورتی که اگر یک مقاله می نویسد . و می خواهد آن را در سایت منتشر کند . قبل از انتشار برای بهبود سئو . و بالا رفتن بازدید سایت باید از صفحات داخلی سایت .و از صفحات خارجی در متن محتوا خود لینک هایی قرار بدهد . تا مخاطبان بتوانند به صفحات دیگر برای خواندن این مطالب مراجعه کنند .
پیشنها ما این است . که این لینک از صفحاتی با موضوعات مرتبط با موضوع مقاله شما باشد . تا مخاطب بتواند مطالبی بیشتری درباره موضوعی که به دنبال جستوجو درباره آن است به دست بیاورد . همچنین شما می توانید به هنگام اشتراک گذاری محتوای خود در صفحات اینستاگرام و صفحات تلگرام نیز لینک ویلاگ خود را قرار دهید . تا مخاطب بتواند برای خواندن محتوای شما به راحتی به وبلاگ شما را رفته و متن شما را مطالعه کند .
درست است که این مطلب به عنوان یک مکته برای شما ارائه شده است . اما به صورت جدی در این مقاله برای آموزش محتوا نویسی در سایت به شما می گویم . اگر میخواهید به عنوان یک محتوا نویس حرفه ای شناخته شوید باید لینک دهی در سایت را بلد باشید و از آن استفاده کنید . در غیر صورت کار شما یک کار بیهوده است . زیرا در صورت نبود لینک در مطلب شما بازدید سایت تفاوت چندانی نخواهد داشت . پس حتما در محتوا نویسی از گذاشتن لینک های صفحات داخلی و صفحات خارجی استفاده کنید . تا مخاطب بتواند راحت تر در سایت گردش کند .
6ــ تولید محتوا به صورت منظم :
برای اینکه به عنوان یک محتوا نویس حرفه در سایت عمل کنید . برنامه محتوا نویسی داشته باشید . منظور از برنامه محتوا نویسی ، تولید محتوا های شما در سایت به صورت منظم است . لازم نیست که شما هر روز مقدار خیلی زیادی محتوا در سایت قرار دهید . اما باید برای تولید محتوای خود و قرار دادن آن در سایت برنامه داشته باشید . برای مثال اگر شما می خواهید هفته ای سه مطلب در سایت قرار بدهید . برای گذاشتن این سه مطلب زمان مشخص کنید . مثلا بگویید شنبه ، سه شنبه و پنج شنبه محتواهای خود را در سایت قرار می دهم .
این را به عنوان یک نکته همیشگی در ذهن خود نگهدارید . که رقبا شما برای جذب مشتری هیچگاه بیکار نیستند . و همیشه دست به کار در حال تلاش برای بالا رفتن مخاطبان خود و جذب مشتری هستند . و همچنین بیشتر از تلاش برای جذب مشتری تلاش می کنند تا مشتری های خود را بتوانند به مشتری های دائم خود تبدیل کنند .
به همین دلیل بخاطر داشته باشید . محتواهای زیاد مهم نیست . محتوای با کیفیت مهم است . اگر شما ده تا مقاله بی کیفیت در سایت قرار بدهید فایده ای ندارد . اما اگر شما دو مقاله با کیفیت در سایت قرار بدهید . می تواند بازدید سایت را تا مقدار بسیار بالایی بالا ببرد . پس همیشه تولید محتوای نامناسب اما زیاد فایده ندارد . اما تولید محتوای مناسب اما کم فایده دارد .
اهداف تولید محتوا :
هنگامی که شما می خواهید شروع به محتوا نویسی کنید مسلما قبل از هرچیزی باید از خود بپرسید چرا دارم محتوا نویسی می کنم ؟ هدف از نوشتن این محتوا چیست ؟
پس از اینکه روی هدف های مختلف محتوا نویسی تحقیقاتی انجام شد . این اهداف به سه دسته تقسیم شدند. هدف هایی که به جذب بازدید کننده برای کسب و کار مربوط می شدند ، هدف هایی که خرید بیشتر بازدید کننده از کسب و کار مربوط می شدند و هدف هایی که به تکرار خرید بازدید کننده ختم می شده .
توجه داشته باشید . برای مثال اگر شما بخواهید بازدید کننده های بیشتری برای سایت مارکت جذب کنید مسلما باید مطلب درج شده شما خیلی خیلی تخصصی باشد . تا بتواند بااستفاده از موضوعات کلی و عمومی اطلاعاتی را به مخاظب انتقال بدهد . و باعث خرید مخاطب بشود .
اما اگر شما از نوشتن محتوای خود هدف خرید بیشتر داشته باشید باید محتوایی را طراحی کنید . با یک سری از آمار و ارقام خرید های بالا از آن محصول بتواند مخاطب را ترغیب به خرید بالا از سایت مارکن بکند .
و اگر شما بخواهید به مخاطب خود القا کنید که خرید خود را بارها و بارها تکرار کند . باید به مشتری ثابت کنید که جنس فروخته شده دارای پشتیبان است . و با یک سری فرآیند ها و تشریح های مختلف به مشتری خود باید ثابت کنید .که می تواند از خرید دوباره این محصول احساس بهتر و بهتری نسبت به قبل داشته باشد . برای این کار و اینکه شما بتوانید خود را در این زمینه یک کحتوا نویس حرفه ای نشان دهید بهتر است با یک کارشناس فنی محصول محاصبه انجام بدهید . تا بتوانید تمامی اطلاعاتی که نیاز است سک مخاطب از محصولات بداند را به او بدهید .
انواع مخاطب برای تولید محتوا :
هنگامی که شما در کار محتوانویسی ماهر شدید . می توانید نه تنها برای یک سایت بلکه برای چندین سایت شروع به کار کنید . اما باید به خاطر داشته باشید . که مخاطبانی که از شما درخواست محتوا می کنند به دو دسته تقسیم می شوند .
دسته اول مربوط به اشخاصی است . که محتواهای خود را بر محور رابطه می خواهند یعنی شما در محتوا نویسی خود باید از یک زبان بسیار ساده برای نوشتن مقاله استفاده کنید . همچنین محتوا باید به صورت عمومی نوشته شود . گویا هر شخصی آن را بخواند . می تواند به درک کامل از آن برسد . به همین دلیل برای آموزش و حل مشکلات و پاسخ به سوالات باید از راه حل های دم دست استفاده کنید . و چگونگی مسائل را برای درک هرچه بیشتر مخاطبان تا جایی که می توانید توضیح بدهید . همچنین سعی داشته باشید . تا محتوا هایی را که می خواهید در سایت قرار بدهید بر اثر تجربه های شما باشند . تا بتوانید با بهترین روش درباره آنها به توضیح بپردازید .
و اما دسته دوم به افرادی مربوط هستند که محتوانویسی بر محور دانش می خواهند یعنی شما باید برای نوشتن محتوای خود از یک زبان کاملا علمی استفاده کنید . و در مقاله خود به بازگو کردن موضوعات علمی و محتواهای تخصصی بپردازید همچنین می توانید برای محتوای خود از محتواهای مستند نیز استفاده کنید . پیشنهاد می شود برای اینگونه محتوا نویسی بیشتر از مقایسه های علمی و ترند ها استفاده کنید . تا بتوانید مقصد علمی خود را به مخاطبتان ثابت کنید .
منابع برای محتوا نویسی :
شما به عنوان یک محتوا نویس پس از اینکه نوع محتوانویسی خود را انتخاب می کنید مسلما باید منابعی را انتخاب کنید . تا از این منابع برای جمع آوری ازلاعات و محتوا سازی اطلاعات کسب کنید . مطمن باشید . مانند تمامی محتواهایی که درباره یک موضوع اما باتفاوت های بسیار در یک سایت گذاشته شده اند . شما نیز می توانید منابعی را انتخاب کنید . که با منابع رقیب های شما بسیار تفاوت داشته باشد . اما برای انتخاب این منبع شما باید یک منبع بسیار با کیفیت انتخاب کنید .
برای مثال شما می توانید برای انتخاب منبع خود از منابعی نظیر کتاب های مرجع درباره موضوع مورد نظر شما ، مجلات چاپی با موضوع مورد نظر شما ، مقالات علمی با موضوع مورد نظر شما ، پژوهش های آکادمیک با موضوعات مورد نظر شما برای متوا سازی ، وبلاگ های فارسی و خارجی برای جمع آوری اطلاعات برای محتوا سازی و… استفاده کنید .
آموزش محتوا نویسی
برای محتوا نویسی قبل از هر چیز باید بتوانید طبق روش هایی که بیان شد یک محتوای خوب بنویسید . سپس نکات زیر را باید برای خوانایی بالای محتوای خود رعایت کنید.
۱_ هر پاراگراف شما باید ۱۵۰ کلمه باشد.
۲_هر زیر عنوان نباید بیشتر از ۳۰۰ کلمه باشد.
۳_در محتوای شما غلط املایی نباید باشد
۴_شما باید در ۲۰ کلمه یک بار نقطه بگذارید . به صورتی که مقالات شما نباید بیشتر از ۲۰ درصد جمله داشته باشد .که بیشتر از ۲۰ کلمه دارند .
برای اینکه بتوان محتوا را سئو بالا ررای سایت قرار داد باید موارد زیر را رعایت کند .
۱ _ کلید واژه های مناسب
۲_تعداد کلید واژه باید مطابق با متن در تعداد بسیار زیادی ارائه بشوند .
۳_شما باید از متن خود یک چکیده به صورت خلاصه بنویسید . ودر بخش خلاصه نویسی قرار بدهید .
۴_شما باید در از صفحات داخل سایت و خارج سایت در متن خود یک لینک قرار بدهید .
۵_شما باید برای مقاله خود یک عکس مناسب انتخاب کنید . تا بتوانید محتوای خود را با آن عکس به گوگل معرفی کنید .
۶_شما باید در طول متن خود عکس هایی مرتبط با متن قرار بدهید .و در این عکس ها در قسمت متن جایگزین باید از کلید واژه های خود استفاده کنید.
۷_ شما باید در اول نام گذاری مقاله خود باید برای اولین کلمه از کلید واژه اصلی خود استفاده کنیم.
۸_برای دسته بندی موضوعات مقاله خود باید از # استفاده کنید . مثلا #محتوا نویسی و…
۹_ شما باید برای محتوا خود از دسته هایی که داده شده یک دسته را انتخاب کنید . برای مثال شما می توانید نویسندگی را به عنوان دسته خود انتخاب کنید .
۱۰_ همچنین باید تمامی سر تیتر های خود را هاش بندی کنید . اما برای سر تیتر اصلی باید تنها هاش ۱ را انتخاب کنید و بقیه هاش ها باید تقسیم شوند.
موضوعات مقاله
شما برای انتخاب موضوع مقاله های خود باید روی سایتی که برای آن مقاله نویسی می کنید آشنایی داشته باشید . زیرا سایتی که درباره لباس مطالب میخواهد هیچگاه مطالبی درباره گوگل از شما نمی پذیرد . اما اگر شما در یک سایت که دارای موضوعات متفاوت برای محتوا نویسی است کار می کنید . می توانید . درباره تمامی موضوعات مقاله های داده شده بنویسید .
برای مثال در سایت uomi.ir شما می توانید درباره موضوعاتی مانند بلاک چین ، شبکه های اجتماعی ، آموزش، گوگل ، گوشی های هوشمند ، بازاریابی دیجیتال ، بازاریابی نورومارکتینگ ، پهپاد ، موسیقی ، فیلم ، تغذیه ، بازی ، سرگرمی ، مد روز ، کتاب ، ورزش و یا موضوع های پر محتوا محتوا نویسی کنید .
همچنین شما می توانید درباره این موضوعات تا جایی که در حد توان شما است ۱۰۰۰ کلمه تا هر حدی که می توانید محتوای مفید تولید کنید بنویسید . برای مثال مقاله ای که در حال خواندن آن هستید یک مقاله ۵۵۰۰ کلمه است . با موضوع محتوا نویسی در دسته نویسندگی که دارای خوانایی بالا و سئو بالا است . امیدوار هستم شما نیز بتوانید مطالب دقیق و درستی در موضوعات مورد مهارت خود بنویسید .
http://https://sepante.com/mag/sara/%d8%b3%d8%a6%d9%88-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87-%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%a8%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%b1%d8%aa%d8%a8%d9%87-%d8%b3/https://sepante.com/mag/sara