آموزش جامع برنامه نویسی
آموزش جامع برنامه نویسی
آموزش جامع برنامه نویسی :
برنامه نویسی یک پل ارتباطی است !
می دانم که در ذهن هر شخصی نسبت به برنامه نویسی تعریف های گسترده و پیچیده ای وجود دارد . اما به صورت ساده و خلاصه می توان برنامه نویسی را عاملی برای تبدیل کردن زبان گفتاری شما به زبان فهم یک سیستم دانست . تا سیستم بتواند خواسته های شما را درک کند و آنها را اجرا کند .
اگر شما از برنامه نویسی استفاده نکنید نمی توانید. با سیستم مورد نظر خود ارتباط برقرار کنید . برای مثال تصور داشته باشید .هنگامی که یک فرد به زبان انگلیسی مسلط است. اما شما به زبان فارسی مسلط هستید آیا می توانید حرف های یک دیگر را متوجه بشوید ؟
برای اینکه بتوانید این مشکل را حل کنید. تنها راه ممکن استفاده از یک مترجم است .که هم نسبت به زبان شما و هم نسبت به زبان دیگری آگاهی داشته باشد و زبان های شما را به یکدیگر ترجمه کند. تا بتوانید نسبت به اطلاعات یک دیگر آگاه بشوید .
شما با برنامه نویسی نیز همین کار را انجام می دهید . درواقع زبان خودتان را به زبان مورد فهم کامپیوتر تبدیل کرده تا بتواند نسبت به خواسته های شما به عنوان یک برنامه نویس آگاهی پیدا کند. و آنها را اجرا کند . اگر برنامه نویسی نباشد شما نمی توانید با سیستم مورد نظر خود ارتباط برقرار کنید .
نرم افزار بخشی از برنامه نویسی :
همه تصور دارند نرم افزار یک سیستم است که باید آن را برنامه نویسی کرد . درصورتی که در واقعیت دقیقا بر عکس این موضوع است . و نرم افزار عاملی است که با استفاده از آن مشکلات یک سیستم بر طرف شده و برنامه نویسی یک سیستم به صورت کامل انجام می شود .
درواقع یک نرم افزار یا یک اپلیکیشن را می توان مجموعه از خواسته ها و دستورات دانست .که به زبان قابل فهم سیستم تبدیل شده اند. و در یک پکیج اختیار سیستم قرار گرفته می شود .تا سیستم بتواند با استفاده از آن طراحی خود را کامل کند.
اینکه برخی از نرم افزار ها نسبت به نرم افزار های دیگر معروف تر هستند. و کاربرد بیشتری برای طراحی سیستم دارند تنها به مشکلی که حل می کنند. بستگی دارد . توجه داشته باشید . نرم افزار ها همگی برای حل مشکلات طراحی یک سیستم و کامل شدن آن ساخته می شوند . به هر میزان که بتوانند مشکل بزرگ تر و مهم تری را در یک سیستم حل کنند . کاربردی تر و معروف تر خواهند بود .
کامپیوتر ها زبان انسان را درک نمی کنند :
همانطور که گفته شد کامپیوتر ها زبان گویشی انسان را درک نمی کنند. بلکه برنامه نویسی زمان انسان را به کدهای مختلفی از صفر و یک تبدیل می کند تا کامپیوتر بتواند .آنها را پردازش و درک کند . به همین دلیل است که گفته می شود .برنامه نویسی مانند یک حل مسئله می ماند
اجرای دستورات شما به نوبت !! سخت افزار یا نرم افزار ؟
همانطور که گفته شد هر نرم افزار مجموعه از دستورات و خواسته ها است که به زبان سیستم تبدیل شده اند و سیستم می توان آنها را درک کند . نرم افزار ها برای عملکرد بهتر و بالاتر خود دستورات را در مراحل مختلف و به صورت نوبتی انجام می دهند .
برای مثال اگر شما یک خیاط باشید .و بخواهید یک لباس بدوزید در ابتدا به شاگرد خود می گویید. که طراحی لباس را انجام بدهد سپس پارچه ها را برش بزند و آنها را با چرخ بهم دیگر بدوزد و در نهایت لباس را اتو کند خوب در این جا دستورات شما مانند دستوراتی است که شما به یک نرم افزار می دهید. و نرم افزار مانند یک شاگرد است که این دستورات را انجام می دهد . نکته در این قسمت است که شاگرد تمامی کارها را باید به نوبت انجام بدهد. تا بتواند دستورات شما را کامل انجام بدهد .
اما موضوع این است که در نهایت آیا یک نرم افزار وجود دارد یا یک بد افزار ؟
توجه داشته باشید شما به عنوان یک برنامه نویس شروع به دستور دادن می کنید .تا افزار بتواند آنها اجرا کند در نهایت اگر دستورات شما باعث ایجاد تغییرات مثبت در یک سیستم بشود. شما یک نرم افزار تولید کرده اید . اما اگر دستورات شما باعث ایجاد مشکل در سیستم بشود شما یک بد افزار تولید کرده اید . برای مثال هنگامی که شاگرد در حال برش پارچه ها است .اگر به صورت دقیق و درست پارچه ها را برش نزند. یک لباس غیر قابل استفاده تولید خواهد کرد . اما اگر به صورت دقیق برش های خود را انجام بدهد یک لباس قابل استفاده تولید خواهد کرد . و این تنها به دستورات شما به افزار بستگی دارد .
طراحی دستورات در صورت آموزش جامع برنامه نویسی
دستوراتی که شما می خواهید به یک نرم افزار برای اجرا بدهید Statement گفته می شوند . این دستورات باید توسط یک ویرایشگر متن نوشته بشوند . اگر شما از ویرایشگر متن استفاده نکنید . نمی توانید دستورات را به نرم افزار برای برنامه نویسی وارد کنید .
پکیج آموزش ویدیویی زبان برنامه نویسی به روش آسان
برای اینکه شما بتوانید دستورات خود به سیستم وارد کنید زبان های بسیاری قبیل زبان پایتون ، زبا سی و… وجود دارند . برنامه نویس ها معمولا نسبت به زبان های مختلفی برای برنامه نویسی تسلط دارند . اما موضوع مورد نظر این است که شما به عنوان یک برنامه نویس تا چه حرفه ای هستید ؟
این مهم نیست که شما برای برنامه نویسی از زبان پایتون استفاده می کنید. ؟ یا از زبان سی. ؟ یا از هر زبان دیگری موضوع مورد نظر مهارت لازم برای استفاده از این زبان ها به عنوان برنامه نویس است . شاید تصور داشته باشید که استفاده از این زبان ها کار سختی است و به سال ها تلاش نیاز دارد .
اما می توانم بگویم شما برای اینکه بتوانید به عنوان یک برنامه نویس وارد حوزه کاری بشوید .و بهترین برنامه ها و سایت ها را طراحی و سیستم ها را برنامه نویسی کنید. هیچ نیازی به دانشگاه رفتن یا سال ها تلاش ندارید . بلکه تنها می توانید با استفاده از چند ماه آموزش به یک برنامه نویس حرفه ای تبدیل شوید. و دستورات درستی به افزارها برای برنامه نویسی بدهید .
برای مثال شما زمانی که می خواهید غذایی را درست کنید. حتما باید به کلاش آشپزی بروید .؟ و به عنوان یک سر آشپز غذا را درست کنید ؟ مسلما هر شخصی که تنها یک آموزش جامع برنامه نویسی ببیند. و نسبت به برنامه نویسی مهارت داشته باشد می تواند با استفاده از زبان مورد نظرش کار خود را شروع بکند .
زبان برنامه نویسی :
در آموزش جامع برنامه نویسی شما با انواع زبان های برنامه نویسی آشنا خواهید شد . درواقع زبان برنامه نویسی به ساختار های زبانی یک رایانه گفته می شود. که می توان با آنها یک الگوریتم کامل را برای ارائه دستورات به سیستم طراحی و توصیف کرد .
شما با استفاده از زبان های برنامه نویسی می توانید با ارائه دستورات جدید نرم افزار های جدید طراحی بکنید . زیرا زبان های برنامه نویسی به صورت کلی دارای مراحلی همچون ارائه متن برنامه ، اجرای برنامه ، همگردانی برنامه و رفع اشکال برنامه هستند .که در آموزش جامع برنامه نویسی با آنها آشنا خواهید شد .
.
زبان برنامه نویسی چیست ؟
به صورت کلی زبان برنامه نویسی را می توان یک زبان انگلیسی اما مقداری متفاوت تر و مصنوعی تر دانست . این زبان برای ارائه مفهوم و مقصود خود از محاسبات پیچیده ای استفاده می کند .که توسط ماشین حساب های پیشرفته و مخصوص کامپیوتر انجام می شوند . رفتار این ماشین حساب نوع زبان برنامه نویسی را برای برنامه به مشخص می کند .و در نهایت با ارائه یک الگوریتم دقیق و کامل می تواند با شما ارتباط برقرار کند .
طبق رفتار ماشین حساب های رایانه ای زبان های برنامه نویسی در دسته های متفاوتی تقسیم بندی می شوند .برخی از آنها بسیار پیشرفته هستند و برخی دیگر بسیار ساده هستند . برای مثال از زبان های پیشرفته می توان به زبان هایی اشاره کرد که از قالب های دستوری و معنا شناسی استفاده می کنند و ارائه دهنده خصوصیات برای برنامه نویسی هستند .اما از زبان های ساده می توان به زبان هایی همچون زبان قدیمی Perl که حتی تاریخ ساخت آن به قبل از ساخت اولین رایانه باز میگردد اشاره کرد . این زبان برای برنامه نویسی دستگاهی مختلف همچون دستگاه های نساجی و پیانو به کار گرفته می شد .
اما پس از آن میلیون ها زبان برنامه نویسی پیچیده و معروف ساخته شدند .که برای برنامه نویسی انواه رایانه ها از آنها استفاده می شد. و با گذر زمان و پیشرفت تکنولوژی تنها زبان هایی توانستند .باقی بمانند که نسبت به دیگر زبان ها برتری داشتند .
بررسی زبان های برنامه نویسی :
توجه داشته باشید با توجه به اینکه زبان های برنامه نویسی بسیاری تا به امروز ساخته شده اند برای اینکه بتوان بهترین آنها را انتخاب کرد باید معیار هایی برای بررسی این زبان ها وجود داشته باشد .
به همین دلیل زبان های برنامه نویسی نسبت به 4 معیار مورد بررسی قرار می گیرند :
1 ــ روش ها برنامه نویسی
2 ــ نزدیک بودن به زبان ماشین
3 ــ نوع ترجمه
4 ــ رابط برنامه نویسی
زبان های برنامه نویسی نسبت به این چند معیار تقسیم بندی می شوند . البته قابل ذکر است که تقسیم بندی زبان ها در آموزش جمع برنامه نویسی نسبت به نوع ترجمه امری اشتباه است . چرا که ماشین های مجازی برنامه نویسی نمی توانند نسبت به نوع ترجمه تقسیم بدنی را انجام بدهند . برای مثال ماشین برنامه نویسی که توسط شرکت فیس بوک مورد استفاده قرار می گیرد از زبان پایتون و PHP استفاده می کند . اما در نوع ترجمه دچار چندگانگی است .
انواع زبان های برنامه نویسی :
ما در اینجا تنها بخشی از زبان های برنامه نویسی را بیان کرده ایم اما شما می توانید در آموزش جامع برنامه نویسی با تمامی زبان های برنامه نویسی آشنا شوید .
بهترین زبان های برنامه نویسی :
از بهترین و محبوب ترین زبان های برنامه نویسی امروزه می توان به زبان پایتون ، زبان جاوا ، زبان R ، زبان C++ ، زبان Javascript ، زبان C# ، زبان Swift ، زبان GO ، زبان PHP و زبان SQL اشاره کرد . اما از دیگر زبان های قدیمی که توانسته اند تا به امروز باقی بمانند می توان به موارد زیر اشاره داشت .
پکیج آموزش ویدیویی زبان برنامه نویسی به روش آسان
1 ــ زبان C :
زبانی سی در سال 1973 طراحی شد و به عنوان یک زبان محبوب تا امروز توانسته محبوبیت خود را حفظ نماید .
2 ــ زبان BASIC :
این زبان در ابتدای طراحی خود تنها به عنوان یک زبان آموزشی شناخته می شد . اما با گذر زمان با گسترش و ارائه کامپایلر های جدید به یک زبان کاربردی تر برای برنامه نویسی تبدیل شد .
3 ــ زبان LIPS :
این زبان درواقع یکی از اصلی ترین زبان های مورد استفاده برای طراحی هوش مصنوعی به حساب می آید و بیشتر برای پردازش و درک لیست های متنوع مورد استفاده قرار می گیرد .
4 ــ زبان ML :
این زبان به عنوان یک زبان پیشگام برای طراحی زبان ایستا شناخته شده است و یکی از کاربردی ترین زبان های موجود برای برنامه نویسی سیستم است .
5 ــ زبان Prolog :
این زبان نیز مانند زبان LIPS برای طراحی و برنامه نویسی هوش مصنوعی به کار گرفته می شود . تنها تفاوت زبان Prolog و زبان LIPS در نوع پردازش آنها است . زیرا زبان Prolog به عنوان زبان منطقی تری شناخته شده شده و پردازش دقیق تری انجام می دهد .
6 ــ زبان C++ :
این زبان یکی از معروف ترین زبان های برنامه نویسی است که در سال 1380 طراحی شد . این زبان می تواند به صورت شی گرا عمل کرده و برنامه نویسی ترکیبی انجام بدهد . درواقع می توان گفت این زبان مجموعی از بهترین زبان ها همچون ML و LIPS است . در این باره بیشتر بخوانید
7 ــ زبان پایتون :
زبان پایتون یکی از بهترین زبان های ارائه شدن=ه برای برنامه نویسی است . این زبان برای انسان ها قابل فهم تر از دیگر زبان ها است و از ساختار بسیار ساده و پیشرفته ای بهره می گیرد . شما هنگام استفاده از این زبان می توانید تنها با استفاده از کد های اندک کاری های بسیار انجام بدهید .
یکی دیگر از مزیت های زبان پایتون پایه بودن آن است . برای مثال اگر شما دیگر زبان ها را بلد باشید .به راحتی نمی توانید روی تمامی زبان ها تسلط پیدا کنید . اما هنگامی که نسبت به زبان پایتون آگاهی بالا داشته باشید . به راحتی می توانید روی تمامی زبان ها تسلط پیدا کنید .
چون زبان پایتون دارای خوانایی بسیار بالا برای برنامه نویسی است. و شما هر خطایی که انجام بدهید . به راحتی به شما گزارش می دهد .همچنین انعطاف پذیری زبان پایتون نسبت به دیگر زبان ها برای برنامه نویسی بسیار بالا تر است .
در چه بازه زمانی می توانیم به یک برنامه نویس تبدیل بشویم ؟
توجه داشته باشید اینکه شما در چه بازه زمانی می توانید با آموزش جامع برنامه نویسی به یک برنامه نویس ماهر تبدیل بشوید یک چیز نا مشخص است . چرا که مقدار تلاش افراد و فهم و یادیگری آنها با یکدیگر متفاوت است . برای مثال ممکن است .شخصی در یک ماه با تلاش های فراوان و سطج یادگیری بالا به یک برنامه نویس حرفه ای تبدیل بشود اما ممکن است .شخص دیگری به دلیل تلاش کمتر یا سطج یادگیری پایین تر به بازه زمانی بیشتری برای پیدا کردن مهارت نیاز داشته باشد .
اما به صورت میانگین و متعادل گفته می شود .که شما اگر برای یادگیری آموزش جامع برنامه نویسی روزی دو تا سه ساعت به مدت شیش ماه وقت بگذارید .مسلما چه با ضریب هوشی بالا و تلاش زیاد چه با ضریب هوشی پایین و تلاش کم به یک برنامه نویس ا تبدیل خواهید شد.
البته اگر شما در طول روز بازه زمانی بیشتری وقت آزاد داشته باشید .و برای یادگیری آموزش جامع برنامه نویسی وقت بیشتری قرار بدهید . مسلما بسیار زودتر به هدف خود دست پیدا خواهید کرد .
پیش نیاز های یادگیری برنامه نویسی :
قابل ذکر است که تمامی افراد می توانند با آموزش جامع برنامه نویسی همانطور که گفته شد .در عرض چند ماه به یک برنامه نویس ماهر تبدیل بشوند . حتی اگر نسبت به موارد زیر آگاهی کافی را نداشته باشند . اما هنگامی که قصد به یادگیری آموزش جامع برنامه نویسی دارید بهتر است. پیش نیاز های بیان شده را دارا باشید . یا سعی کنید با گذر زمان نسبت به آنها دسترسی پیدا کنید .
انواع پیش نیاز های تبدیل شدن به یک برنامه نویس :
1 ــ آشنایی با ریاضیات برای فهم محاسبات زبان های برنامه نویسی
2 ــ آشنایی سطحی با کامپیوتر و سیستم های متنوع رایانه
3 ــ آشنایی سطحی با اینترنت و چگونگی استفاده از اینترنت
4 ــ یادگرفتن تایپ کردن به صورت ده انگشتی برای بالا بودن سرعت کار
5 ــ آشنایی سطحی با زبان انگلیسی برای فهم مفاهیم و لغت های برنامه نویسی
6 ــ آشنایی با الگوریتم های پایه برنامه نویسی
7 ــ آشنایی با فالوچارت برای برنامه نویسی
پکیج آموزش ویدیویی زبان برنامه نویسی به روش آسان
آموزش جامع برنامه نویسی اندروید :
یکی از سیستم هایی که امروزه با سطح بالایی برای برنامه نویسی روبه رو می شود . مسلما اندروید است . زیرا امروزه بخش بزرگی از بازارهای موبایل را گوشی های اندروید تشکیل می دهند و تمامی این گوشی نیاز به برنامه نویسی دارند . به همین دلیل است .که امروزه سرمایه گذاری روی برنامه نویسی اندروید نسبت به دیگر برنامه نویسی ها بیشتر است . شما برای اینکه بتوانید یک اندروید را برنامه نویسی کنید نمی توانید از زبان هایی همچون زبان پایتون بهره بگیرید . بلکه باید از زبان هایی همچون زبان جاوا و زبان KOTLIN و زبان C # یا زبان C++ استفاده بکنید .
البته ناگفته نماند که منظور از برنامه نویسی اندروید توسعه دادن برنامه هایی همچون فیلم برداری ، عکس برداری ، پخش موسیقی ، بازی های متنوع ، اپلیکیشن های پر طرفدار و… است. و سیستم اصلی اندروید توسط شرکت سازنده گوشی طراحی می شود .
آیا درآمد برنامه نویسی مناسب است ؟
بیشتر افرادی که قصد به یادگیری آموزش جامع برنامه نویسی دارند می خواهند در عرض چند ماه به یک برنامه نویس تبدیل بشوند تا بتوانند با استفاده از مهارت خود کسب درآمد کنند . قابل ذکر است که درآمد برنامه نویسی در کشور های مختلف مانند دیگر شغل ها متفاوت است برای مثال اگر شما به عنوان یک برنامه نویس ساکن کشور آمریکا باشید درآمدی به میزان 60 تا 120 هزار دلار در هر ماه خواهید داشت . اما اگر با همان میزان تلاش ساکن کشور ایران باشید درآمد شما به 5 تا 25 میلیون تومان در ماه تبدیل خواهد شد .
آموزش جامع برنامه نویسی :
در این قسمت برای شما 4 قدم طراحی کرده ایم که می توانید آن را به صورت یک آموزش سطحی از آموزش جامع برنامه نویسی در نظر بگیرید . توجه داشته باشید هر قدم را می توانید. در بازه زمانی نهایتا یک ماه انجام بدهید . اگر تلاش بالا تری داشته باشید. هر قدم را می توانید در بازه زمانی کمتری به اتمام برسانید . همانطور که گفته شد. اینکه آموزش جامع برنامه نویسی به چه میزان زمان بر باشد تنها به خود شما بستگی دارد .
https://www.aparat.com/v/tOvfA?playlist=309637
قدم اول آموزش جامع برنامه نویسی :
اولین قدم آموزش جامع برنامه نویسی یادگیری مقدمات مورد نیاز ، دسترسی به پیش نیاز های مورد نیاز برای برنامه نویسی .، آگاهی نسبت به انواع متغیر ها ، آگاهی نسبت به انواع توابع و پایه های کلی و همیشگی برنامه نویسی است .
توجه داشته باشید شما برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس اول باید به مفاهیم برنامه نویسی آگاهی کافی را پیدا کنید .تا بتوانید با پایه های این آموزش آشنا شوید . اگر شما نسبت به مفاهیم آگاهی نداشته باشید آموزش جامع برنامه نویسی را متوجه نخواهید شد .و همیشه سوالاتی مبهم در ذهنتان باقی خواهد ماند .
این مفاهیم برای تمامی برنامه نویسی ها مشترک هستند . فرقی نمی کند که شما برای برنامه نویسی بخواهید از زبان پایتون استفاده کنید. یا بخواهید از زبان جاوا استفاده کنید . در نهایت با این مفاهیم روبه رو خواهید بود و برای استفاده از هر زبانی باید با آنها اشنایی داشته باشید .
انواع مفاهیم مورد نیاز برای آموزش جامع برنامه نویسی :
1 ــ آرایه ها
2 ــ متغیر ها
3 ــ حلقه ها
4 ــ کلاس ها
5 ــ شی ها
6 ــ شرط ها
7 ــ توابع
توجه داشته باشید .این ها تنها بخشی از مفاهیم مورد نیاز برای یادگیری شما هستند . شما باید با تمامی مفاهیم برنامه نویسی آشنا بشوید تا بتوانید نسبت به نوع نوشتن نرم افزار و برنامه نویسی .، انواع زمینه های برنامه نویسی ، کدونویسی و… آگاهی پیدا کنید . البته قابل ذکر است که شما هنگام مطالعه مفاهیم مختلف قطعا با سوالات بسیاری مواجه خواهید شد .و کمی سردرگم می شوید . اما به مرور زمان با مطالعات بیشتر می توانید پاسخ سوالات خود را پیدا کنید .
پکیج آموزش ویدیویی زبان برنامه نویسی به روش آسان
قدم دوم آموزش جامه برنامه نویسی با زبان ها :
شما باید پس از اینکه با مفاهیم مختلف برنامه نویسی آشنا شدید زبان مورد نظر خود را انتخاب کرده و نسبت به آن مهارت پیدا کنید . بیشتر افراد در این مرحله از زبان پایتون استفاده می کنند . نکته مورد نظر در این مرحله ارائه بازه زمانی کافی برای یادگیری زبان برنامه نویسی است . شما برای آموزش جامع برنامه نویسی با زبان مورد نظر خود باید یک منبع معتبر را برای مطالعه انتخاب کنید . چرا که یادگیری زبان برنامهنویسی و مهارت کافی روی آن یکی از مهم ترین و اصلی ترین پایه های برنامه تویسی است .
قدم سوم کار با محیط :
پس از اینکه نسبت به مفاهیم اصلی و زبان مورد نظر خود آگاهی کافی را پیدا کردید. می توانید زبان مورد نظر خود را پیاده سازی و شروع به کار با محیط بکنید . توجه داشته باشید. زبان های برنامه نویسی کاربرد های بسیار متفاوتی دارند . شما می توانید. از این زبان ها برای ساخت انواع اپلیکیشن ها استفاده بکنید . همچنین می توانید برای ساده سازی کار با محیط از نرم افزارای مختلف برنامه نویسی نیز کمک بگیرید .
به یاد داشته باشید. برنامه نویسی یک مهارت بسیار گسترده است که سما می توانید هم استفاده های کوچک از آن داشته باشید. هم بزرگ اینکه سطح استفاده شما به چه میزان بزرگ باشد .به مهارت شما در برنامه نویسی و مهارت شما در برنامه نویسی به منبع آموزش جامع برنامه نویسی شما بستگی دارد . پس سعی کنید برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس عالی از بهترین منبع آموزشی استفاده بکنید .
قدم چهارم ساخت پروژه تمرینی :
ساخت پروژه تمرینی اخرین قدم شما است . هنگامی که شما نسبت به زبان مورد نظر خود تا حدی تسلط پیدا کردید .که بتوانید یک برنامه و نرم افزار تولید کنید یا با محیط یک نرم افزار کار کنید . وقت آن است که یک پروژه تمرینی طراحی کنید . طراحی این پروژه باعث می شود. تا شما با کاربرد های برنامه نویسی و مزایای آن در یک عملکرد واقعی و دنیای واقعی روبه رو شوید .و از یک سطح مقدماتی به یک سطح کاربردی راه پیدا کنید .
توجه داشته باشید پروژه هایی که شما برای تست خود طراحی می کنید. نباید پروژه های ساده باشند . شما باید پروژه هایی را طراحی کنید .که شما را تا حد بالایی به چالش بکشند. و تا به حال نمونه کاری مانند آن نداشته باشید . این باعث ایجاد تجربه جدید در زمینه کاری شما می شود .
نکته بعدی درباره طراحی این پروژه ها نقطه ضعف های شما است . به یاد داشته باشید که این یک پروژه تستی است. که برای مهارت بیشتر شما طراحی می شود پس سعی کنید از طراحی استفاده کنید. که تمامی نقطه ضعف های شما را در بگیرد . این باعث می شود. تا شما با راه حل های مشکلات خود آشنا شده و آنها را برای پروژه های واقعی رفع کنید .
با این روند شما در مدت زمان کوتاهی می توانید به یک برنامه نویس کاملا حرفه ای تبدیل بشوید . که توانایی کار با هر زبان برنامه نویسی و برنامه نویسی تمامی سیستم ها را دارد .
قدم پنجم دید خود را گسترده بکنید :
در برنامه نویسی دو چیز باعث موفقیت شما می شود اول تجربه و دوم دانش تخصصی . اگر شما این دو مورد را دارا باشید با گذر زمان می توانید درآمد بسیار بالایی به دست بیاورید .
اما با این وجود بسیاری از افراد حتی با درآمد بالا دید محدود دارند یعنی دید خود را تنها نسبت به کار فعلی و سطحی باز نگه می دارند . درصورتی که امروزه شغل برنامه نویسی با سطح پیشرفت گسترده ای روبه رو است. و شما می توانید موفقیت بی انتها را در برنامه نویسی با استفاده از آن تجربه کنید .
تنها آموزش جامع برنامه نویسی و تبدیل شدن به یک برنامه نویس مهم نیست . شما باید برای یادگیری آموزش جامع برنامه نویسی هدف داشته باشید . این هدف می تواند چیزی مانند استخدام شدن توسط شرکت های متنوع ، کارآموزی ، حرفه ای تر شدن و ادامه یادگیری آموزش جامع برنامه نویسی ، ارائه پروژه های بیشتر و… باشد .
برنامه نویسی با استفاده از گوشی همراه :
امروز تلفن همراه هر شخص به عنوان یک رایانه بسیار کوچک و پیشرفته شناخته می شود که می تواند با استفاده از آن به موفقیت های بسیاری دست پیدا کند . یکی از این موفقیت ها برنامه نویسی است . توجه داشته باشید شما می توانید با استفاده از ابزار های مختلف در تلفن همراهتان برنامه نویسی انجام بدهید . از این ابزار ها می تواند به موارد زیر اشاره کرد .
ایزار های برنامه نویسی برای موبایل :
شما برای آموزش جامع برنامه نویسی در ابتدا بهتر از است از کامپیوتر استفاده کنید و در صورت حرفه ای شدن از گوشی همراه خود و این ابزار ها استفاده بکنید .
1 ــ ویرایشگر متن :
اولین چیزی که هر شخص برای برنامه نویسی با زبان های مختلف به آن نیاز دارد چه در گوشی تلفن همراه شما چه با کامپیوتر یک ویرایشگر متن است . ویرایشگر متن می تواند متن های مورد نظر شما را به زبان برنامه نویسی تبدیل بکند .
2 ــ برنامه مدیریت فایل :
شما برای برنامه نویسی با استفاده از تلفن همراه باید حتما یک برنامه مدیریت فایل داشته باشید . این برنامه می تواند برای شما پوشه بسازد و فایل های شما را به راحتی در حافظه تلفنتان جابه جا بکند . از این طریق می توانید اطلاعات مربوط به هر اپلیکیشنی که می سازید را در یک فایل قرار بدهید .
3 ــ وب سرور :
وب سرور برای برنامه نویسانی مورد نیاز است که قصد به برنامه نویسی تحت وب دارند . در این صورت هر کاربری که بخواهد به شما دسترسی داشته باشد در این وب به صورت آنلاین ذخیره می شود . برای مثال اگر شخصی از برنامه آنلاین شما استفاده کند یا از سایت شما بازدید کند مرورگر با آن ارتباط برقرار خواهد کرد .
توجه داشته باشید این موارد تنها بخش کوچکی از پیش نیاز های شما برای برنامه نویسی با تلفن همراهتان هستند . شما می توانید با یادگیری از آموزش برنامه نویسی جامع به تمامی پیش نیاز ها آگاهی پیدا کنید .
https://sepante.com/mag/sara/%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa-2021/
منابع: ویکی پدیا، وبسایت آموزش نوآوری های روز