آموزش سئو سایت
امروزه قدرت سئوی سایت بیش از هر زمان دیگری می تواند وب سایت شما را از رقبا جدا کند. با یادگرفتن و آموزش سئو سایت می توانید وب سایت خود را برای موتورهای جست و جو بهینه کنید و به رتبه های بالاتری از نتیجه های جست و جوی کاربران برسید.
سئو چیست ؟
قبل از اینکه به موضوع اصلی این مقاله یعنی آموزش سئو سایت بپردازیم ، باید در مورد سئو و اینکه سئوی وب سایت دقیقا به چه معناست ، بحث کنیم. سئو به اختصار Search Engine Optimization و به معنای بهینه سازی برای موتورهای جست و جو می باشد. اگر بخواهیم به معنای دقیق تر سئو بپردازیم می توانیم بگوییم که سئو در واقع ، فرآیندی است که طی آن می توان ترافیک ورودی رایگان و ارگانیک از نتیجه های موتورهای جست و جو برای وب سایت های مختلف داشت. این ورودی ها میتواند به کمتر شدن رتبه الکسا (هر چه کمتر بهتر) نیز بیانجامد به عبارت دیگر سئو ، هنر بهینه سازی محتوا و کدنویسی های وب سایت می باشد تا بتوان اولویت و رتبه بهتری از موتورهای جست و جو دریافت کرد. برای مثال اگر کاربران آموزش سئو وب سایت را جست و جو کنند ، در جواب به این سوال وب سایت شما در دسترس مخاطبان قرار دارد تا بتوانند به پاسخ سوال خود برسند.
اهمیت سئو در کوتاه مدت و بلند مدت
سئوی وب سایت در کوتاه مدت می تواند تغییرات چندانی بر وب سایت و روند ترافیک گرفتن وب سایت شما از موتورهای جست و جو نداشته باشد ، بنابراین ممکن است که شما پس از مدتی ، دست از بهینه سازی مطالب و کدنویسی های وب سایت خود بردارید ! باید بگوییم که در واقع گرفتن ترافیک ورودی از موتورهای جست و جو ، تقریبا کاری طاقت فرسا و زمانبر می باشد و با یک یا دو شب رسیدن به اهداف مختلف با استفاده از سئو امکان پذیر نیست ، اما سئو می تواند در بلند مدت به گرفتن ترافیک ورودی به شما کمک زیادی کند.
اگر به تعریفی که در ابتدای این مقاله از سئو کردیم باز گردید ، اشاره کردیم که سئو روندی طبیعی و رایگان و ارگانیک می باشد ، بنابراین برای پیش بردن روند طبیعی ، نیاز به زمان خواهد بود. باید به این نکته هم اشاره کنیم که بعد از گذشت مدت زمان لازم ، مطالبی که وب سایت شما منتشر می کند می تواند در اولویت های اول موتورهای جست و جو قرار گیرد که طبیعتا ترافیک های بسیاری به وب سایت شما منتقل خواهند شد.
برای رسیدن به رتبه های بالاتر گوگل باید چه مطالبی تولید کنیم ؟
قبل از پاسخ به این سوال باید اشاره کنیم که گوگل هم مانند بسیاری از مشاغل دیگر می باشد و علی رغم کسب و کارهای مختلف دیگر گوگل خدمات فروش کالا و یا سایر موارد ارائه نمی کند ، بلکه به مخاطبان محتوا ارائه می کند. گوگل تلاش می کند که مطالبی را که بیشترین مطالب مرتبط با سوال و یا موضوع مورد نظر کاربر را دارد به کاربر نمایش دهد و در واقع سعی می کند تا جواب سوال کاربر را با کمترین احتمال خطا به کاربر نمایش دهد. بنابراین قدم اول برای رسیدن به رتبه های بالاتر گوگل ، انجام درخواست گوگل می باشد و باید محتوای تولیدی و همچنین وضعیت کلی وب سایت مطابق خواسته گوگل باشد.
گوگل از چه ابزاری برای رتبه بندی وب سایت ها استفاده می کند ؟
گوگل با استفاده از سه مورد می تواند میزان ارزش مطالب وب سایت شما را مورد ارزیابی و سنجش قرار دهد. این سه مورد شامل ، ربات گوگل ، داده های ترافیک وب سایت و همچنین بازخورد کاربران می باشد. فهمیدن این سه مورد برای قرار گرفتن در رتبه های بالاتر گوگل و همچنین اموزش سئو سایت از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و باید به این سه نکته اهمیت زیادی بدهید ! در ادامه به بررسی هر یک از این ابزار مورد استفاده گوگل برای رتبه بندی مطالب مختلف می پردازیم تا بتوانید درک بهتری از سئو سایت داشته باشید.
نقش ربات گوگل در رتبه بندی مطالب برای نتایج کاربران
ربات گوگل دائما به دنبال مطالب جدید و آپدیت شده می باشد و زمانی که این ربات اطلاعات لازم را پیدا کند آن ها را به سرورهای اطلاعاتی گوگل ارسال می کند و در دیتابیسی به نام search index ذخیره می شوند. گوگل در واقع همیشه در حال جست و جو برای مطالبی است که اختصاصی باشند و یا همچنین از ارزش بالایی هم برخوردار باشند. این ربات هر مطلب مفیدی را جمع آوری می کند و سپس به الگوریتم های گوگل می سپارد تا رتبه بندی آن ها انجام شود.
نقش داده های ترافیک ورودی در رتبه بندی مطالب برای نتایج کاربران
بعد از جمع آوری مطالب توسط ربات گوگل ، نوبت به رتبه بندی مطالب می رسد. از آنجایی که الگوریتم های گوگل باید به دنبال سرنخ هایی برای سنجش محبوبیت و یا ارزش هر مطلب باشند ، می توانند به راحتی به داده هایی که توسط کاربران به وجود می آید ، میزان محبوبیت هر مطلب را اندازه گیری کنند. این الگوریتم معمولا به انواع داده های مربوط به سرویس های مختلفی مانند گوگل اد اهمیت زیادی می دهد و پس از بررسی میزان درگیری کاربران با مطالب شما آن ها را در رتبه بندی های مختلفی قرار می دهد.
نقش کاربران در رتبه بندی مطالب
همانطور که اشاره کردیم ، نقش کاربران در رتبه بندی مطالب شما بسیار حائز اهمیت می باشد. برای مثال یکی از مواردی که الگوریتم های گوگل تمرکز بیشتری روی آن دارند ، مدت زمانی است که کاربران در یک وب سایت صرف می کنند و یا حتی تعداد کلیک های کاربران هم در این مرحله مورد قضاوت قرار می گیرد و با آنالیز و تحلیل همه این موارد گوگل تصمیم می گیرد که مطلب شما باید در چه رتبه ایی قرار داده شود.
نتیجه گیری
سئو و بهینه سازی وب سایت ها امروزه بسیار مهم می باشد و بسیاری از وب سایت هایی که نمی توانند به اهداف مختلف خود برسند به احتمال زیاد وب سایت بهینه و سئو شده ایی ندارند. وب سایت ها و کسب و کارهای آنلاین نوپای امروزی با استفاده از موتورهای جست و جو می توانند به ترافیک ورودی مناسبی دست پیدا کنند و تنها لازمه این موضوع تولید محتوای با کیفیت و بهینه بودن وب سایت از نظر سئو می باشد. اگر به نکات مطرح شده در این مقاله توجه داشته باشید می توانید تا سطح بسیار خوبی وب سایت خود را بهینه کنید اما اگر به هردلیلی زمان و انرژی کافی برای بهینه سازی سئو ندارید و یا تجربه کافی در این زمنیه ندازید می توانید با استفاده از متخصصان سئو وب سایت خود را به طور کامل بهینه کنید و شاهد افزایش ترافیک ورودی وب سایت خود باشید. با استفاده از تکنینک های مختلف سئو وب سایت شما می تواند نسبت به سایر رقبا برتری داشته باشد و قطعا پیشرفت های مختلفی را شاهد خواهید بود. بهینه سازی وب سایت و سئوی وب سایت هزینه زیادی برای شما نخواهد داشت اما می تواند تاثیر بسیار زیادی در روند جذب مخاطب از موتورهای جست و جو داشته باشد که این روند در ادامه کار وب سایت شما می تواند سریع تر هم پیش رود و منجر به موفقیت و درآمد های بیشتر شود.