آموزش جامع پایتون
آموزش جامع پایتون :
زبان برنامه نویسی پایتون یکی از سه زبان برتر جهان در ده سال گذشته بوده است .که بیشتر از 40 % توسعه دهندگان از آن برای برنامه نویسی و توسعه استفاده می کنند . در این متن برای شما سعی داریم با ارائه مطالبی درباره چگونگی زبان برنامه نویسی پایتون ، مزایا ، کاربرد ها ، فریم ورک ها ، کتابخانه های زبان پایتون و… به آموزش جامع پایتون پردازیم .
زبان برنامه نویسی پایتون چیست ؟
زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان برنامه نویسی مفسری است . در اینجا منظور از زبان برنامه نویسی مفسری یک زبان است که کد های متنی خود را در قالب یک فایل آماده می کند و سپس آن را به یک مفسر منتقل می کند . تا این مفسر کد ها را به صورت خط به خط خوانده و تفسیر کند . سپس تمامی این کد ها را به دستوراتی تبدیل می کند . که برای یک کامپیوتر قابل فهم باشد .
نکته مورد نظر در زبان برنامه نویسی پایتون قابل فهم کردن برنامه نویسی هم برای کامپیوتر هم برای انسان است . در صورتی که هدف دیگر زبان های برنامه نویسی تنها ب قابل فهم کردن برنامه نویسی تنها برای کامپیوتر است . و خوانایی آنها و کد نویسی از طریق آنها برای انسان پیچیده و دشوار است .
زبان برنامه نویسی پایتون چگونه به وجود آمد ؟
تولد زبان برنامه نویسی پایتون را می توان در سال 1989 در ماه دسامبر در شهر آمستردام در کشور هلند توسط خیدو فان روسوم کارمند موسسه تحقیقات ریاضی و علوم کامپیوتر CWI دانست . زبان برنامه نویسی پایتون الهام گرفته از زبان ABC یعنی زبان برنامه نویسی همه منظوره و سطح بالای ساخته شده در موسسه CWI است . فان روسوم که چندین سال روی زبان ABC کار کرده بود از بخش های گسترده ای از آن برای ساخت زبان برنامه نویسی پایتون الهام گرفت .
سر انجام در سال 1991 فان روسوم اولین کد پایتون را در alt . sources انتشار داد . پایتون در اوایل انتشار خود از محبوبیت بالایی برخوردار نبود . زیرا در آن زمان اینترنت جهانی نشده . و این که برنامه نویسان از این زبان برای برنامه نویسی استفاده کنند . غیر منطقی به نظر می رسید . اما پس از جهانی شدن اینترنت زبان برنامه نویسی جاوا توانست در بین برنامه نویسان جایگاه بسیار ویژه ای را در بر گیرد . به صورتی که امروزه 40 % برنامه نویسان از آن استفاده می کنند . و 30 % برنامه نویسان دیگر مشتاق به یادگیری آموزش جامع پایتون هستند .
در سال 1995 از زبان برنامه نویسی پایتون برای تولید صفحات وب داینامیکی در شرکت zope استفاده شد . شرکت zope با یک تیم قوی تشکیل شده از برنامه نویسان پایتون یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت پایتون در روزهای اولیه کار شد .
در سال 2000 نسخه 2 زبان برنامه نویسی پایتون به بازار آمد و با سرعت بسیار بالایی در بین برنامه نویسان به معروفیت رسید . برنامه نویسان می توانستند با استفاده از این نسخه فرآیند های برنامه نویسی را به صورت خودکار انجام دهند . و برای توسعه وب از فریم ورک های معروفی مانند جینجا Jinja ، جنگو Django ، فلسک Flask استفاده کنند .
هدف نهایی توسعه دهندگان پایتون چیست ؟
هر فرد عادی بتواند برای کامپیوتر خودش برنامه نویسی کند !!
اینکه هر فرد عادی بتواند برای کامپیوتر خودش برنامه نویسی کند . با توجه به دیگر زبان های برنامه نویسی غیر ممکن است . چرا که برنامه نویسی با زبان های دیگر نیازمند یک برنامه نویس ماهر است . اما برنامه نویسی با زبان پایتون می تواند توسط افراد عادی و مبتدی نیز صورت گیرد . تنها کافی است که فرد یک دوره کوتاه آموزش جامع پایتون را گذرانده باشد . و بر اصول زبان پایتون آشنایی داشته باشد .
در اینجا اینکه هر شخص عادی بتواند برای کامپیوتر خودش برنامه نویسی کند هدف نهایی زبان برنامه نویسی پایتون قرار گرفته است . و زبان برنامه نویسی پایتون در هر نسخه جدید خود برای رسیدن به این هدف خوانایی را بالاتر می برد تا انسان ها راحت تر بتوانند از این زبان برنامه نویسی استفاده کنند .
زبان برنامه نویسی پایتون برای اینکه به هدف نهایی خود رسد . هر روز کتابخانه ها و فریم ورک های قوی تری را به ساختار خود اضافه می کند . این کتابخانه ها دارای ساختار قوی هستند . که فرآیند ها و کد ها را به صورت آماده دارند و شما برای انجام بسیاری از کار ها مانند اسکریپت نویسی یا خودکار سازی نیازی به ساخت آنها از پایه ندارید . و می توانید آنها به صورت آماده استفاده کنید . در صورتی که در زبان های دیگر شاید ساعت ها زمان نیاز باشد . تا بتوانید این کار را انجام دهید .
اصول برنامه نویسی زبان پایتون :
در سال 1999 تیم پیترز که یکی از مهم ترین واصلی ترین توسعه دهندهگان زبان برنامه نویسی پایتون است . اصولی را برای برنامه نویسی با پایتون با نام ذن پایتون نوشت . قابل ذکر است که تا به امروزه بعد از گذشت 22 سال توسعه دهندگان و برنامه نویسان زبان پایتون به این اصول پایبند هستند .
در این قسمت برای شما این اصول را به زبان فارسی ترجمه و بیان کرده ایم . همچنین شما می توانید این اصول را در مفسر پایتون با وارد کرد کد import this مشاهده کنید .
ذن پایتون :
- زیبا بهتر از زشت است.
- ساده بهتر از پیچیده است.
- اگر تشریح پیاده سازی آن سخت باشد . ایده بدی است .
- مستقیم و صاف بهتر از تودرتو است .
- اگرچه هرگز اغلب بهتر از همین حالا است .
- بیان صریح بهتر از ضمنی است .
- اگر تشریح پیاده سازی آن آسان باشد ، ممکن است ایده خوبی باشد .
- پراکنده بهتر از متراکم است .
- فضای نام ها ایده بی نظیری است .
- پیچیده بهتر از بغرنج است .
- حالا بهتر از هرگز است .
- گرچه انجام پذیری به خلوص سرتر است .
- خوانایی مهم است .
- مگر اینکه صریحا مسکوت شده باشند .
- موارد ویژه به اندازه ای ویژه نیستند که به دلیل آنها قوانین را شکست .
- هنگام مواجه با ابهام ، از وسوسه حدس زدن پرهیز کن .
- برای انجام این کار باید یک ( و ترجیحا یک روش واضح ) وجود داشته باشد .
مزیت های زبان برنامه نویسی پایتون :
بسیاری از افراد معتقد هستند . که زبان برنامه نویسی پایتون از زبان های برنامه نویسی سی و جاوا سرعت پایین تری دارد و استفاده از آن برای برنامه نویسی منطقی نیست . اما ما در اینجا به مزیت های اصلی زبان برنامه پایتون اشاره می کنیم . که باعث برتری این زبان برنامه نویسی به دیگر زبان های موجود شده است .
مشاهده لیست دوره های آموزش زبان برنامه نویسی بصورت ویدیویی
1 ــ یادگیری آسان آموزش جامع پایتون :
افرادی که در برنامه نویسی مبتدی هستند . و تا شروع به برنامه نویسی کرده اند . می توانند از این زبان به عنوان اولین گزینه انتخابی خود استفاده کنند . زیرا یادگیری آموزش جامع پایتون بسیار راحت بوده و آنها می توانند با ارائه مدت زمان بسیار کوتاهی به دلیل ساختار ساده زبان برنامه نویسی پایتون کد نویسی کنند .
2 ــ استفاده آسان از زبان برنامه نویسی پایتون :
زبان برنامه نویسی پایتون نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی به صورت کلی دارای یک ساختار بسیار ساده است . این زبان برای نوشتن کد ها از زبان انگلیسی استفاده می کند . و هر شخصی که بر زبان انگلیسی به صورت سطحی مسلط باشد . می تواند به کد نویسی با زبان برنامه نویسی پایتون پردازد .
3 ــ کتابخانه ها و فریم ورک های زبان برنامه نویسی پایتون :
زبان برنامه نویسی پایتون دارای کتابخانه ها فریم ورک های بزرگی است . که برای صرفه جویی در وقت برنامه نویسان و راحت سازی برنامه نویسی طراحی شده اند . همچنین سرویس های ابری بسیاری وجود دارند که از این کتابخانه ها فریم ورک ها پشتیبانی می کنند . و باعث ساده سازی برنامه نویسی می شوند.
4 ــ کارایی بالای زبان برنامه نویسی پایتون :
زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان همه فن حرف و چند منظوره است . که می توان از آن در محیط های مختلف برنامه نویسی همچون انواع اپلیکیشن های موبایل ، اپلیکیشن های دسکتاپ ، برنامه نویسی سخت افزار ، توسعه وب و… استفاده کرد .
کارایی بالای زبان برنامه نویسی پایتون به دلیل تطبیق پذیری بالا توانسته این زبان را به اولین انتخاب برای برنامه نویسی حتی با وجود سرعت پایین آن نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی تبدیل کند .
البته در اینجا قابل ذکر است که زبان پایتون با اینکه از سرعت پایین تری برای اجرا نسبت به زبان های سی و جاوا برخوردار است . اما به دلیل کتابخانه ها و فریم ورک های قوی و خوانایی بالایی که دارد . از زمان کمتری برای برنامه نویسی بهره می گیرد . به صورتی که می توان گفت شما برای برنامه نویسی با پایتون به یک سوم زمان مورد نیاز برای برنامه نویسی با جاوا یا زبان برنامه نویسی سی نیازمند هستید .
زبان برنامه نویسی پایتون یکی از محبوب ترین انتخاب های مورد نظر برای استفاده یادگیری ماشین ، کلان داده و رایانش ابری است . بسیاری از برنامه نویسان که در این حوزه ها مشغول به کار هستند با اینکه نسبت به زبان برنامه نویسی پایتون تسلط خاصی ندارند و دوره آموزش جامع پایتون را سپری نکرده اند . اما به دلیل سادگی و خوانایی بالای این زبان از آن استفاده می کنند .
زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان قابل فهم و به آسانی تجزیه و تحلیل می کند . و این باعث شده تا حجم بسیار زیادی از پردازش های هر شرکت با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون انجام شود . و در بیشتر پروژه های کوچک و بزرگ برای توسعه و تحقیق های از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده شود .
5 ــ انجمن برنامه نویسان زبان پایتون :
زبان برنامه نویسی پایتون یکی از قدیمی ترین زبان های برنامه نویسی است . که 30 سال پیش وارد جامعه برنامه نویسی شده است . و از زمانی که شکل گرفته یعنی سال 1989 انجمن برنامه نویسان این زبان رشد بزرگی داشته و توانسته هر فرد مبتدی و حرفه ای را که از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده می کند ، پشتیبانی کند .
برای اینکه شما به یادگیری آموزش جامع پایتون پردازید . در اینترنت منابع بسیاری از این انجمن در اینترنت موجود است . و به همین دلیل افرادی که آموزش جامع پایتون را برای فراگیری برنامه نویسی انتخاب می کنند . دچار نگرانی برای منبع نخواهند بود .
6 ــ انعطاف پذیری بالای زبان برنامه نویسی پایتون :
زبان برنامه نویسی پایتون دارای انعطاف پذیری بسیار بالایی است . و این باعث شده تا این زبان بهترین انتخاب برای توسعه دهندگان برای تجربه پروژه های بسیار متفاوت باشد . زیرا زبان برنامه نویسی پایتون مانند دیگر زبان ها توسعه دهندگان را به یک اپلیکیشن خاص محدود نمی کند . و توسعه دهندگان می توانند از آن برای ساخت هر برنامه ای استفاده کنند . البته در اینجا قابل ذکر است . که زبان برنامه نویسی پایتون برای برنامه نویسی موبایل گزینه بسیار مناسبی نمی باشد . اما بازهم می توان از آن استفاده کرد .
همچنین زبان برنامه نویسی پایتون پایه و زمینه برای یادگیری دیگر زبان های برنامه نویسی نیز هست . برای مثال شما می توانید با یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون بسیار راحت تر زبان برنامه نویسی چاوا اسکریپت را فرا گیرید .
7 ــ دارای قابلیت خودکار سازی :
زبان برنامه نویسی پایتون دارای بسیاری از ابزار های قوی و ماژول های پیشرفته است . که باعث می شود تا توسعه دهندگان بتوانند فرآیند خودکار سازی و اتوماسیون تسک های تکراری را به راحتی و بدون هیچ سختی و پیچیدگی انجام دهند و در وقت خود صرفه جویی کنند .
همچنین تعداد خط های کد پایتون برای توسعه ابزار اتوماسیون به مقدار کم است . که برنامه نویس با دیدن آن ممکن است تعجب کند .
8 ــ استفاده از زبان پایتون در بیشتر دانشگاه ها :
زبان برنامه نویسی پایتون به دلیل کاربرد گسترده ای که در هوش مصنوعی ، علم داده و یادگیری ماشین دارد به عنوان یک زبان اصلی شناخته شده است و آموزش جامع پایتون در بیشتر دانشگاه ها صورت می گیرد .
9 ــ استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون توسط استارتاپ ها :
زبان برنامه نویسی پایتون به دلیل توسعه بالا ، استفاده سریع با کمترین بازه زمانی ، و هزینه بسیار کمی که برای برنامه نویسی پایتون نیاز است . مورد استفاده بیشتر استارتاپ ها قرار می گیرد .
فریم ورک در زبان برنامه نویسی پایتون :
فریم ورک های زبان برنامه نویسی پایتون را می توان مجموعه گسترده از ماژول ها و بسته ها دانست که برای سرعت بخشیدن به توسعه مورد استفاده قرار می گیرند . هدف اصلی این فریم ورک ها خودکار سازی انواع فرآیند ها و پیاده سازی آنها با کمترین زمان ممکن است . برنامه نویسان با استفاده از این فریم ورک ها تنها روی منطق اپلیکیشن تمرکز می کنند . و اجرای فرآیند های مختلف را فریم ورک انجام می دهد . درصورتی که در دیگر زبان های برنامه نویسی ، برنامه نویسان مجبور به ساخت و پایه گذاری بیشتر این فرآیند ها هستند . و نمی توانند از آنها به صورت آماده استفاده کنند .
مشاهده لیست دوره های آموزش زبان برنامه نویسی بصورت ویدیویی
فریم ورک های زبان برنامه نویسی پایتون :
1 ــ میکرو فریم ورک :
میکرو فریم ورک یا micro-framework فریم ورک هایی هستند . که می توان از آنها برای توسعه انواع اپلیکیشن های متوسط و کوچک استفاده کرد . استفاده از این فریم ورک ها بسیار راحت و با سرعت بالایی روبرو است .
2 ــ فول استک فریم ورک :
فول استک فریم ورک یا full-stack-framework نسبت به دیگر فریم ورک های ساده ماهیت پیچیده تری دارند و از ساختار ویژه بهره می گیرند . این نوع فریم ورک ها کتابخانه های گسترده ای را برای برنامه نویسان به اشتراک می گذارند . و می توان از آنها برای انواع اپلیکیشن ها سطح پایین و سطح بالا و همچنین برای مدیریت داده استفاده کرد .
از نمونه این فریم ورک ها می توان به موارد زیر اشاره داشت :
انواع فریم ورک های زبان برنامه نویسی پایتون :
1 ــ فریم ورک جنگو :
فریم ورک جنگو بیشتر برای شرکت های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد . این فریم ورک تاثیر بالایی در صرفه جویی زمان داشته و کد نویسی را در توسعه اپلیکیشن های مختلف بسیار آسان تر می کند . قابل ذکر است که فریم ورک جنگو یک فریم ورک فول استک است و به صورت رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت .
یکی از دلایلی که این فریم ورک با محبوبیت بالایی روبرو است. استفاده این فریم ورک از متن باز بوده و به صورت پیش فرض شامل تمامی ویژگی های ضروری شما برای برنامه نویسی می باشد .
اصل و پایه ساخت فریم ورک جنگو (( پرهیز از کار تکراری )) است . بیشتر توسعه دهندگان از رابط نقشه برداری شی که در فریم ورک جنگو موجود می باشد . برای توسعه پروژه های خود در کمترین زمان ممکن و پرهیز از کارهای تکراری استفاده می کنند .
جنگو به عنوان یک فریم ورک معروف در شرکت ها و سازمان های معروفی برای ساخت انواع اپلیکیشن ها مانند اینستاگرام ، ناسا ، یوتیوب ، یودمی ، واشنگتن پست و… مورد استفاده قرار گرفته است .
2 ــ فریم ورک فلسک :
فریم ورک فلسک یکی از محبوب ترین فریم ورک های میکرو است .و از آن برای توسعه اپلیکیشن های کوچک استفاده کرد . این فریم ورک بر عکس فریم ورک جنگو که بیشتر کار ها را انجام داده و فرآیند ها را خودش اجرا می کند . تنها روی موارد اساسی تمرکز کرده و باقی کارها را به خود توسعه دهنده واگذار می کند و در آنها دخالتی ندارد .
اگر شما یک فرد مبتدی هستید . و نمی دانید که دقیقا چه می خواهید بهتر است. که فریم ورک فلسک را انتخاب نکنید . زیرا این فریم ورک تنها برای افرادی مورد استفاده قرار می گیرد که از توسعه هدف مشخص دارند ، می دانند که دقیق می خواهند چه کار انجام بدهند . و از فریم ورک فلسک برای توسعه راحت تر استفاده می کنند .
البته قابل ذکر است که فریم ورک فلسک برای پروژه های اورژانسی و فوری نیز انتخاب مناسبی می باشد . اما بیشتر در مواقعی مورد استفاده قرار می گیرد . که فریم ورک جنگو نتواند پاسخگوی مناسبی برای نیازهای یک برنامه نویس باشد .
فریم ورک فلسک توسط برند هایی همچون نتفلکیس ، لیفت ، ایربی ان بی ، میل گان ، ردیت برای توسعه و برنامه نویسی مورد استفاده قرار گرفته و نتایج بسیار مثبتی از خود بر جای گذاشته است .
3 ــ فریم ورک باتل :
فریم ورک باتل در مواردی مورد استفاده قرار می گیرد که یک برنامه نویس نتواند تمامی نیاز های خود را برای توسعه با فلسک بر طرف کند . این فریم ورک تنها برای توسعه اپلیکیشن ها بسیار کوچک حداکثر با ظرفیت 500 خط کد مورد استفاده قرار می گیرد . البته همین 500 خط نباید نیازمند ویژگی های خیلی خاصی باشند .
فریم ورک باتل یک میکرو فریم ورک است که برای کاکرد خود به کتابخانه استاندارد پایتون نیاز دارد و برای توسعه اپلیکیشن های بزرگ فریم ورک مناسبی شناخته نشده است . همچنین اگر می خواهید از باتل برای توسعه اپلیکیشن خود استفاده کنید نباید در وسط پروژه نیاز به چیزی داشته باشید . و باید در ابتدای پروژه تمامی فرآیند های مورد نیاز خود را دریافت کنید . زیرا فریم ورک باتل تمام کد های مورد نیاز شما را در یک فایل قرار می دهد . و اگر بخواهید در نیمه کار خود کدی را از فریم ورک دریافت کنید . در دردسر خواهید افتاد .
4 ــ فریم ورک چری پای :
فریم ورک چی پای یکی از میکرو فریم ورک های زبان برنامه نویسی پایتون است . این فریم ورک برای ساخت انواع اپلیکیشن های مختلف وب با قابلیت اجرا در تمامی پلتفرم های ویندوز ، مک او اس ، و بیشتر سیستم های عامل طراحی شده است .
فریم ورک چری پای را می توان یک فریم ورک با کمترین محدودیت دانست که برای استارتاپ ها مورد استفاده قرار می گیرد . از کاربرد های دیگر این فریم ورک بیدون محدودیت می توان به قالب سازی با تکنولوژی های مختلف ، دسترسی داده و… اشاره کرد .
فریم ورک چری پای توانایی انجام کارهای مختلفی همچون نشست ها ، کوکی ، آمار ، اپلود و… را دارد . و یکی از بهترین گزینه های ممکن برای کسانی که تازه به آموزش جامع پایتون پرداخته و وارد حوزه برنامه نویسی شده اند .
5 ــ فریم ورک وب – تو- پای :
فریم ورک وب- تو پای یک فریم ورک بسیار پیشرفته فول استک دارای قابلیت مدیریت داده است است و به همین دلیل برای دانشمندان داده بیشتر از دیگر افراد کارایی دارد . البته قابل ذکر است که می توان از این فریم ورک برای پروژه های مربوط به تجزیه و تحلیل نیز استفاده کرد .
کتابخانه های زبان برنامه نویسی پایتون :
بسیاری از افراد تصور دارند . که کتابخانه های زبان پایتون درواقع همان فریم ورک های زبان برنامه نویسی پایتون هستند . درصورتی که این تفکر اشتباه بوده است . کتابخانه و فریم ورک با هم تفاوت های عمده ای دارند . که می توان از آنها به پیچیدگی اشاره کرد .
پیچیدگی در کتابخانه بسیار کمتر از فریم ورک است . هر کتابخانه مجموعه از بسته های مختلف است که کارهای خاص و عملیات خاصی را انجام می دهند . درصورتی که یک فریم ورک دارای فرآیند های معماری یک اپلیکیشن است .
هنگامی که شما پس از یادگیری آموزش جامع پایتون می خواهید برای برنامه نویسی از یک کتابخانه استفاده کنید . درواقع کنترل فرآیند توسعه را در دست خود می گیرید . اما اگر شما بخواهید از فریم ورک برای توسعه استفاده کنید . کنترل فرآیند توسعه در دست فریم ورک است نه شما !
کتابخانه نسبت به فریم ورک انعطاف پذیری بسیار بیشتری دارد . و ابزارهایی را در اختیار یک کاربر قرار می دهد . که کاربر با استفاده از آن ویژگی های مورد نظر خود را گسترش داده و در کمترین زمان ممکن به توسعه پردازد .
مشاهده لیست دوره های آموزش زبان برنامه نویسی بصورت ویدیویی
انواع کتابخانه های زبان برنامه نویسی پایتون :
1 ــ کتابخانه تنسورفلو برای زبان برنامه نویسی پایتون :
این کتابخانه یکی از محبوب ترین کتابخانه های زبان برنامه نویسی پایتون است . که به عنوان یک کتابخانه متن باز شماخته شده و برای پروژه هایی که مربوط به شبکه های عصبی ، اپلیکیشن های متمرکز ، یادگیری ماشین ، گراف های محاسباتی و… مورد استفاده قرار می گیرد .
کتابخانه تنسور فلو را می توان ساخته گوگل به همراه تیم تحقیقاتی هوش مصنوعی یادگیری عمیق دانست . و قابل ذکر است که از این کتابخانه در بیشتر پروژه های گوگل برای یادگیری ماشین و اپلیکیشن های گوگل استفاده می شود .
2 ــ کتابخانه سایکیت لرن برای زبان برنامه نویسی پایتون :
این کتابخانه برای اپلیکیشن هایی مورد استفاده قرار می گیرد که برای برنامه نویسی از زبان برنامه نویسی پایتون بهره می گیرند و روی یادگیری ماشین متمرکز هستند . البته این کتابخانه رویکرد مثبتی از خود برای تحلیل عاملی و تحلیل مولفه های اصلی بدون نظارت نشان داده است و همچنین گزینه بسیار مناسبی برای بررسی مدل ها ، نظارت بر داده ،پردازش تصویر ، استخراج ویژگی های تصویر ، استخراج متون ، خوشه بندی و… است .
3 ــ کتابخانه نام پای برای زبان برنامه نویسی پایتون :
کتابخانه نا پای را می توان یک کتابخانه در نظر گرفت که توسط کتابخانه های دیگر به عنوان کتابخانه داخلی مورد استفاده قرار می گیرد . برای مثال کتابخانه تنسورفلو از این کتابخانه به عنوان کتابخانه داخلی برای چندین عملیات استفاده می کند .
کتابخانه نام پای قابلیت های پیچیده ای دارد که می توان از آنها به ، پیاده سازی های پیچیده ریاضی ، قابلیت های پیچیده برای توسعه اپلیکیشن های حوزه داده ، علم داده ، ایجاد تعامل ، آسان سازی و… اشاره کرد .
4 ــ کتابخانه کرس برای زبان برنامه نویسی پایتون :
کتابخانه کرس را می توان یک کتابخانه یادگیری ماشین در زبان پایتون دانست که فراهم کننده سازوکار روان برای توسعه شبکه های عصبی است . کتابخانه کرس ارائه دهنده بهترین نوع برنامه های کاربردی برای پردازش انواع مجموعه داده ها ، کامپایل مدل های مختلف ، مصور سازی نمودار ها و… است .
از کتابخانه کرس در بیشتر موارد برای برنامه نویسی و توسعه بک اند مبتنی بر زبان برنامه نویسی پایتون مانند. برند های نتفلکیس یا اینستاکارت استفاده می شود . البته قابل ذکر است . که استارتاپ های معروف بیشتر از این کتابخانه برای یادگیری ماشین استفاده می کنند .
5 ــ کتابخانه پای تورچ برای زبان برنامه نویسی پایتون :
کتابخانه پای تورچ را می توان یکی از بزرگ ترین کتابخانه های موجود در حال حاضر برای یادگیری ماشین دانست . از ویژگی های این کتابخانه می توان به انجام محاسبات تنسور ، عملکرد عالی در حوزه شبکه عصبی ، پردازش زبان های طبیعی اشاره کرد .
کاربرد های زبان برنامه نویسی پایتون :
آموزش جامع پایتون به دلیل کاربرد های فراوان زبان پایتون تا حد بالایی مورد توجه قرار می گیرد . همانطور که تا به اینجا گفته شد آموزش جامع پایتون نیازمند بازه زمانی بسیار کمی برای یادگیری است . و شما به راحتی می توانید با تسلط روی آموزش جامع پایتون از کاربرد های زیر بهره گیرید .
1ــ فهرست سازی با زبان برنامه نویسی پایتون :
از زبان برنامه نویسی پایتون به راحتی می توان برای ایجاد یک فهرست استفاده کرد . برای مثال شما با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون دیگر نیاز به بوک مارک کردن وب سایت های مورد نظر خود نداشته و نیازی به انتقال آنها از یک مرورگر به مرورگر دیگر نخواهید داشت . بلکه می توانید آنها را در خط فرمان زبان برنامه نویسی پایتون بهصورت یک فهرست ذخیره کنید .
2 ــ ساماندهی فایل ها در سیستم :
شما می توانید از زبان برنامه نویسی پایتون برای ساماندهی خودکار فایل ها روی سیستم استفاده کنید . توجه کنید تنها نوشتن یک کد پایتون می تواند در چند ثانیه کارهای مختلفی مانند تغییر عنوان ، جابجایی حتی صد فایل ، کپی و… را انجام دهد .
3 ــ ساخت وبسایت داینامیک :
زبان برنامه نویسی پایتون با استفاده از فریم ورک های جنگو و فلسک می تواند با قبلیت های بسیار بالایی بهترین گزینه انتخابی برای ساخت وب سایت داینامیک باشد . برای مثال اینستاگرام که یک وب سایت داینامیک است از جنگو استفاده می کند .
4 ــ مصور سازی داده :
زبان برنامه نویسی پایتون دارای کتابخانه های پیشرفته ای است . که می توان از آنها به عنوان ابزار مصور سازی داده استفاده کرد . در نتیجه بررسی داده با کمک نمودار و نقشه بسیار آسان می شود همچنین می توانید از قابلیت های تعاملی نیز در این راستا بهره گیرید . از نمونه کتابخانه هایی که می توانید از آنها استفاده کنید . می توان به Seaborn ، Matplotlip و Bokeh اشاره کرد .
5 ــ ساخت شبکه های عصبی :
شبکه های عصبی کاربرد هایی مانند ایجاد ارتباط بین راننده ها ، مسافرها ، منو رستوران ها و.. دارد و بیشتر شبکه های عصبی برای برنامه نویسی از زبان پایتون بهره می گیرند . زیرا زبان برنامه نویسی پایتون کتابخانه های معروفی مانند تنسور فلو و کرس را دارد . که برای این پروژه ها جز بهترین گزینه ها هستند .