طراحی سایت و برنامه نویسی
طراحی سایت و برنامه نویسی
معنی طراحی سایت :
طراحی سایت یعنی طراحی و ساخت یک وب سایت جدید توسط طراح یا بهینه سازی یک وب سایت قدیمی در اینترنت توسط طراح از طریق دیزاین .
هدف از طراحی سایت :
طراحی سایت موضوعی است که می تواند برای هر شخص تعریفش متفاوت باشد .زیرا انتخاب در طراحی سایت بسیار متفاوت است و هدف از تشکیل هر سایت نیز چیزی متفاوت از یک سایت دیگر است . امروزه برای بیشتر شغل هایی که وجود دارند سایت هایی طراحی می شود . تا توانایی این کسب و کارها را بیشتر کنند و فروش کالا و خدمات این کسب و کارها را بالا ببرند . اکر در گوگل سرچ کنید متوجه می شوید که هزاران سایت وجود دارد و هدف تشکیل هر سایت ممکن است. با سایت دیگر تفاوت داشته باشد . برای مثال می توان به سایت های شخصی ، سایت های خبری و مجله ای .، سایت های فروشگاهی ، سایت های شرکتی ، سایت های دانشگاهی ، سایت های آموزشی و… اشاره کرد .
پیش زمینه طراحی سایت :
برای اینکه بتوانید سایت مورد نظر خود را طراحی کنید اولین کاری باید انجام دهید. انتخاب یک زبان برنامه نویسی است . برای اینکه بتوانید یک زبان برنامه نویسی مناسب انتخاب کنید باید مشخص کنید. به چه امکاناتی در سایت پیش فرض خود نیاز دارید تا متوجه شوید. که برای رسیدن به این امکانات باید کدام زبان برنامه نویسی را برای طراحی سایت خود انتخاب کنید .
انواع زبان های برنامه نویسی :
-
HTML
اولین زبان برنامه نویسی که در سال 1990 تحت نظر وب ایجاد شد HTML بود که توانست اولین سایت اینترنتی را در سال 1991 توسط برنرز طراحی کند . این زبان برنامه نویسی طراحی سایت را با امکانات بسیار جزئی و ساده انجام میداد . اما با گذز زمان امکانات بسیار بیشتری به این سایت اضافه شد . تا اینکه در سال 2010 با اضافه شدن ورژن 5 به این زبان نام او تغییر کرده و HTML 5 نام گرفت . HTML 5 زبانی بود که میتوان گفت بزرگ ترین تغییر و انقلاب را در نوع برنامه نویسی سایت به وجود آورد. به صورتی که از طریق این زبان طراحی سایت های واکنش گرا از سال 2010 آغاز شد. و طراحان با این زبان توانستند سایت هایی را طراحی کنند. که قابلیت واکنش نسبت به هر اندازه از صفحه نمایش را داشته باشد. و بتواند با سایز های متفاوتی از صفحه نمایش هماهنگی ایجاد کند.
-
css
این زبان در سال 1996 توسط وب معرفی شد . در واقع می توان گفت طراحی سایت با
معرفی این زبان پیشرفت بسیاری کرد. و توانست استاندارد های لازم را در طراحی سایت ها
در اینترنت ایجاد کند . به صورتی از آن پس تمامی زبان های برنامه نویسی از این استاندارد
برای کارخود استفاده کردند . این زبان به صورتی عمل کرده که امروزه سایتی پیدا نمی شود
که برای طراحی خود از آن استفاده نکرده باشد . در سال 1999 در این زبان تغییراتی ایجاد
شد و ورژن 3 به آن اضافه شد .
کارهایی که زبان برنامه نویسی css انجام می دهد :
- طراحی قالب صفحات سایت و استایل بندی آنها
- فراخوانی اطلاعات و مشخصات مورد نیاز از فایل برای تصاویر و متن ها
- کاهش زمان مورد نیاز برای کد نویسی در سایت
- امکان ایجاد تغییر در تمامی صفحات سایت
-
Java
جاوا زبان برنامه نویسی است که در سال 1991 توسط جیمز گاسلینک از سکوی جاوا ایجاد
منتشر شد . اما در آن زمان در طراحی سایت از آن استفاده نشد و چهار سال بعد در سال
1995 این زبان توانایی ورود به طراحی سایت را پیدا کرد . تفاوتی که این زبان با بقیه زبان
ها دارد نوع شی گرا بودن آن است به طوری این زبان به طراح سایت کمک می کند تا بتواند
بخش های جذابی قبیل چت کردن ، اسلایدر تصاویر یا افکت گذاشتن روی نوشته ها ، ایجاد
اشکال متنوع در سایت و… را مطابق نظر خود به سایتش اضافه کند . درست است که این
زبان امروزه به صورت گسترده مورد استفاده قرار نمی گیرد .اما در زمان خود بسیار زبان
جالبی بود و به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گرفت .
-
PHP
این زبان در سال 1998 توسط لردورف ایجاد شد و مورد استفاده در طراحی سایت قرار گرفت .امروزه این زبان تغییرات بسیاری کرده است .زیرا با گذشت زمان ورژن های جدیدی به این زبان اضافه شد .و هر ورژن ویژگی جدیدی به آن اضافه کرد تا اینکه امروزه این زبان توانسته خود را در ورژن 5 ارائه کند . کار این زبان به صورتی است که دستورهای نوشته شده آن توسط سرور انجام شده. و پس از ترجمه برای کاربر نمایش داده می شود . در این صورت اگر کاربران بخواهند سروس سایت را ببینند به کدهای اصلی سایت دسترسی پیدا نمی کنند. و تنها قادر به دیدن دستورات ترجمه شده خواهند بود .
مزیت های سایت هایی که از این زبان برای طراحی خود استفاده می کنند. بسیار زیاد است .به صورتی که می توان گفت این زبان نه تنها زبان بسیار ساده ای برای استفاده کردن است بلکه امکاناتی مانند عضویت گیری ، سیستم پشتیبانی ، چت تصویری ، چت صوتی و… را به سایت ها می دهد .کاربرد همچنین زبان هایی بیشتر در سایت های فروشگاه های اینترنتی قابل استفاده است .
-
ASP
این زبان را می توان بسیار شبیه به زبان PHP دانست . اما باید به این نکته نیز اشاره کرد .که این زبان و زبان های دیگر که ساخته شده اند. را همگی می توان مکمل زبان HTML دانست و ساخت آنها را به صورتی در نر گرفت .که فقط در حال ایجاد امکانات بیشتر برای این زبان هستند . زبان ASP زبانی است .که مانند PHP دستورات نوشته شده آن از سرور برای کاربران نمایش داده می شود .و کاربران به کد های اصلی دسترسی ندارند .به همین دلیل امکان کپی برداری یا دزدی این کدها بسیار کم می شود و امنیت سایت بالا می رود . و باعث حفظ حقوق برنامه نویسان می شود . تفاوت این زبان با زبان PHP این است. که زبان ASP فقط از طریق سرویس های میزبان وب اجرا می شود . این زبان در سال 1993 ایجاد شده و توسط شرکت ماکروسافت ارائه شد .
-
Python
این زبان در سال 1980 توسط کشور هلند در موسسه ملی تحقیقات ریاضی تولید شد . این زبان به صورت چند منظوری عمل می کند . و از آن برای طراحی بسیاری از برنامه ها و نرم افزار ها استفاده می کنند . زیرا زبان پایتون نسب به بقیه زبان های ایجاد شده حالت ساده تری دارد . و چون به صورت چند منظوره کار می کند. می تواند امکانات فراوانی برای طراحی ایجاد کند به صورتی که حتی شرکت های بسیار بزرگ مانند گوگل .، فیس بوک و یوتیوب نیز از این زبان برای برنامه ریزی استفاده کرده اند .
چرخه ، آزمایش ، اشکال زدایی ، ویرایش در پابتون بسیار راحت است. و این باعث شده تا این زبان بتواند در یادگیری ماشین ها و هوش مصنوعی کاربرد ویژه ای از خود نشان دهد .
مراحل طراحی سایت :
- طراحی وایر فریم
- طراحی گرافیک سایت
- برنامه نویسی سایت
- راه اندازی سایت
1ــ طراحی وایر فریم :
وایر پریم یعنی ساخت یک نقشه کلی از سایت یعنی اینکه برای اینکه بتوانیم سایت مورد نظر خود را طراحی کنیم. اول باید نیاز های مشتری را تشخیص داده. و با توجه به آنها نوع سایت را مشخص کنیم .و برای شروع یک نماد کلی از سایت طراحی کنیم برای طراحی این نماد باید یک نقشه کلی از بخش های متفاوت سایت مانند چیدمان صفحات .، چیدمان المان ها و… تهیه کنیم تا بتوانیم یک سایت پیش فرض برای خود بسازیم . در کل می توان گفت به این مرحله از طراحی سایت و انجام این کارها طراحی وایر فریم گفته می شود .
2 ــ طراحی گرافیک سایت :
هنگامی طراحی وایرفریم به صورت کامل تکمیل و انجام شد .می توانیم راحی گرافیک را با توجه به جایگاه عناصر که در مرحله اول مشخص شدند شروع کنیم . در این مرحله نرم افزار هایی وجود دارند. که با توجه به طراحی وایرفریم به سایت مورد نظر رنگ و طراحی گرافیک اضافه می کنند . تا سایت زیبایی و جذابیت به دست بیاورد و بتواند در مرحله از راه اندازی قرار بگیرد .
3 ــ برنامه نویسی سایت :
هنگامی طراحی گرافیک سایت به صورت کامل انجام می شود .سایت برای برنامه نویسی آنادگی لازم را پیدا می کند . برنامه نویسی سایت از روش های متنوع و با استفاده از زبان های برنامه نویسی متفاوتی انجام می شود . که درباره آنها صحبت کردیم . اما عامل های مهم در چگونگی برنامه نویسی سایت نیاز مشتری و مدل سایت مورد نظر است . این دو مشخص می کنند که مدیریت سایت باید به چه صورتی باشد و برای رسیدن به این مدیریت چه برنامه ریزی باید انجام شود . در این بخش می توان برای تولید محتوا به دو صورت عمل کرد یا از برنامه ورد برای تولید محتوا استفاده کرد .یا تولید محتوا را به صورت جدا از یک فریم ورک خصوصی برنامه نویسی کرد . البته انتخاب در این بخش بیشتر به هزینه پرداختی و نیاز مشتری ها برمی گردد و تصمیم گیری در این باره بر این اساس انجام می شود .
4 ــ راه اندازی سایت :
هنگامی که برنامه نویسی سایت از طریق زبان برنامه نویسی به صورت کامل انجام شد .راه اندازی سایت از طریق اینترنت انجام می شود . در این صورت سایت ساخته شده با قرار گیری در اینترنت در هر کجا از جهان بدون در نظر گرفتن محدوده جغرافیایی و محدوده زمانی در اختیار کاربران قرار می گیرد . در این مرحله فقط دو کار برای اتمام باید انجام شود اول انتخاب یک هاست مناسب و دوم انتخاب یک دامنه مناسب برای سایت . بعد از انتخاب این دو سایت مورد نظر پیکربندی می شود و در اینترنت در دسترس عموم افراد قرار می گیرد .
ساخت سایت :
اگر بخواهید یک سایت را برای خودتان بسازید کار سختی نیست .زیرا طراحان سایت از قبل قالب های متفاوتی را آماده کرده اند و شما کافی است. مراحل ساخت را که در بالا توضیح داده شد .بر روی آن قالب ها طی کنید و بخش های متفاوت سایت را اضافه کنید . با این وجود برای ساخت یک سایت نیاز به دانستن زبان برنامه نویسی ندارید و تنها کافی است. مراحل را یکی یکی پشت سر گذاشته و نکات طراحی سایت را رعایت کنید. و پس از تکمیل مراحل و کامل شدن بخش های مختلف سایت خود مطالب مورد نظرتان را منتشر کنید .
طراحان سایت:
برای طراحی شایت افرادی نیاز هستند که به طراحی سایت وارد و در آن غلم و تجربه داشته باشند. مانند معماری که برای ساختن یک خانه دارای علم ساخت و طراحی آن است. در بیشتر مواقع طراحان سایت را می توان به سه دسته تقسیم کرد :
- Frontend developer این دسته از طراحان به صورتی عمل می کنند که در طراحی آنها کاربران می توانند تنها طراحی بخشی از سایت را مشاهده کنند و قادر به مشاهده باقی سایت نیستند. این دسته از طراحان برای طراحی این سایت از برنامه هایی قبیل html ، java ، css استفاده می کنند .
- Backend developer این دسته از طراحان به صورتی عمل می کنند که سایت آنها در پشت صحنه ساخته می شود. برای درک بیشتر این موضوع به بانک های اطلاعاتی فکر کنید که دقیقا به این روش یاخته شده اند . در این روش از زبان های برنامه نویسی Php ، Asp ، Ruby ، Python استفاده می شود . این زبان ها می توانند چیزهایی مانند محل نگهداری فایل ها و اطلاعات کاربران را طراحی کنند .
- Full stack developer این دسته از طراحان را می توان برترین طراحان دانست زیرا این دسته طراحان فرایند طراحی سایت را به صورت کامل و بی نقص انجام داده به صورتی که مراحل از ساختار تا طراحی ظاهری و راه اندازی نهایی در این طراحی سپری می شود.
وظایف یک طراح سایت چیست ؟
وظایف طراح سایت به این بستگی دارد که این طراح برگزاری کدام قسمت سایت را در اختیار گرفته باشد . اما به صورت کلی می توان گفت برای طراحی سایت به دو گروه یا دو نفر نیاز است .که سایت را بین خود تقسیم کنند. و کارهای آن را انجام دهند گروه اول گروهی هستند. که طراحی بخش end ــ front یا به زبان فارسی همان طراحی گرافیک و شکل و ظاهر سایت رو انجام می دهند. و گروه دوم گروهی هستند که قسمت end ــ Back رو که به زبان فارسی یعنی کد نویسی و برنامه نویسی سایت یعنی بخش طراحی و ساخت مدیریت رو بر عهده می گیرند. و انجام می دهند .
وظایف فرانت اند :
گروهی که وظیفه این قسمت را بر عهده می گیرند .یعنی وظیفه دارند تمامی ویژگی های ظاهری یک سایت را که توسط کاربر دیده می شود. به بهترین نحوه گرافیک کنند . در واقع می توان گفت فرانت اند به تمام بخش هایی از سایت گفته می شود که توسط کاربر قابل دیدن است .
در این قسمت برای برنامه نویسی ظاهری باید از زبان هایی مانند java ، css ، HTML استفاده کرد . کسی که می خواهد از این زبان ها برای انجام گرافیک ظاهری استفاده کند باید تسلط کامل را روی این زبان ها داشته باشد .
البته این نکته هم قابل توجه است . که در بیشتر مواقع هنگامی که یک سایت بسیار مهم در حال طراحی شدن است . برای انجام ویژگی های ظاهری و کار گرافیک از یک گرافیس بهره می گیرند که توانایی انجام کارهایی مانند طراحی ایکون های سایت ، طراحی تصاویر برای بخش های متنوع سایت ، طراحی رنگ مطابق با سایت و تنظیم آن و… را داشته باشد .
وظایف یک بک اند :
هنگامی که یک کاربر وارد یک سایت می شود تنها توانایی دیدن کدهای ظاهری که در بخش گرافیک مورد دیدن قرار می گیرد را دارد و نمی تواند. کدهای سمت سرور را ببیند این کد ها کد هایی هستند .که از دید کاربر پنهان هستند و بک اند نامیده می شوند . گروهی که وظیفه این کد نویسی را برعهده می گیرند .باید دارای دانش کد نویسی و ساخت ستون های اصلی سایت را داشته باشند . و همچنین به زبان های برنامه نویسی مانند python ، ASP ، PHP تسلط داشته باشد زیرا برای کد نویسی این بخش بیشتر از این زبان ها استفاده می شود .
ابزار های یک طراح :
در واقع می توان گفت اولین ابزاری که یک طراح به آن نیاز دارد یک کامپیوتر است . کامپیوتری که عملکرد قدرتمند داشته باشد .و بتواند کارهای طراحی را با سرعت بالا انجام دهد. و قادر به اجرای برنامه های گرافیکی و کد نویسی برای طراحی سایت باشد . بسیاری از کامپیوتر ها هستند که در اجرا این برنامه ها از سرعت کم برخوردار هستند یا هنگ می کنند .و طراح به صورت معمول نمی تواند کار طراحی را به طور کامل انجام دهد یا باید زمان زیادی را برای طراحی سایت بگذارد .
ابزار مهم بعدی برای یک طراح زبان برنامه نویسی مناسب است .که یک طراح باید با توجه به اطلاعاتی که قبلا درباره آن صحبت کردیم در اختیار داشته باشد .
ابزار سوم برای یک طراح فریم های ورک هستند .که مربوط به زبان انتخاب شده هستند و با توجه سلیقه فردی انتخاب می شوند . البته در بیشتر مواقع می توان با توجه به مدل سایت نیز آنها را انتخاب کرد .
انواع سایت ها
- سایت های استاتیک
- سایت های داینامیک
1 ــ سایت های استاتیک :
برای توضیح سایت های استاتیک با توجه به مطالب قبلی که توضیح داده شده .به صورت کلی می توان گفت در سایت های استاتیک فقط بخش فرانت اند انجام می شود. یعنی تمامی صفحات سایت هر کدام به صورت جدا به ور کامل طراحی شده و در سرور در حالت بارگزاری قرار می گیرد .
در این سایت مدیر سایت قادر به تغییر محتوای گذاشته شده در سایت نیست .و این کار تنها در صورت امکان پذیر است. یا مدیر سایت خود باید طراحی سایت یاد بگیرد تا بتواند خودش محتوای سایت را نغییر دهد . یا باید یک طراح استخدام کند تا هر زمان که خواست محتوای سایت او را تغییر دهد .. البته این نکته قابل توجه است که امروزه با وجود سیستم هایی مانند ورد که دارای مدیریت بیار بالا هستند . استفاده از سایت های استاتیک بسیار کمتر از گذشته شده است .
بیشتر می توان گفت که سایت های استاتیک برای شرکت های کوچک یا سایت هایی استفاده می شود. که نیاز به تغییر محتوا ندارند .
2 ــ سایت های دینامیک :
سایت های داینامیک نسبت به سایت های استاتیک کامل تر هستند .این سایت ها به صورت پویا عمل کرده .و در برنامه نویسی خود از دو بخش فرانت اند و بک اند استفاده می کنند . در این قسمت می توان گفت بک اند پویا سازی را به صورت کامل بر عهده می گیرد و کدهای سرور را طراحی مس کند تا سایت بتواند به صورت کامل پویا فعالیت کند . در این صورت هنگامی که این سایت هم پویا باشد. هم داینامیک مدیر سایت توانایی تغییر محتوای سایت در هر زمان را دارد .و می تواند هر روز صفحات جدید و مطالب جدید منتشر کند . سایت هایی مانند سایت خبری که به صورت روزانه فعالیت دارند از سایت های داینامیک هستند .
آموزش طراحی سایت :
در زمان گذشته با توجه به وجود نداشتن کلاس های آنلاین افرادی که علاقه مند به یادگیری ساخت سایت بودند. باید کلاس های ساخت را به صورت حضوری شرکت می کردند اما مشکل این بود. که برای همچین کلاسی باید مدت ها به دنبال آموزشگاه و کلاس های معتبر می گشتند. تا ساعات بسیاری که می خواهند در این راه بگذرند را بیهوده تلف نکنند . همچنین افراد بسیاری بودند که برای یادگیری طراحی سایت باید ساعت ها در راه رفت و آمد بودند . اما امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و وجود کلاس های آنلاین این مسکلات از بین رفته و کلاس های معتبری برای آموزش طراحی سایت شناسایی شده اند .
وب سایت های معتبر آموزش طراحی سایت :
-
W3school
این وب سایت در آموزش طراحی وب به صورت رایگان بسیار قوی عمل کرده. و جز منابع اصلی برای آموزش طراحی وب قرار گرفته است . به صورتی که در این وب سایت آموزش های متفاوت درس به درس برای طراحی سایت به زبان ساده وقابل فهم قرار دارد. هنگامی که شما وارد این سایت می شود. با کلیک بر روی هر آموزش به صورت دلخواه تمامی دروس آن موضوع در برابر شما قرار می گیرد . و شما می توانید از آنها به صورت رایگان استفاده کنید . وجود این سایت باعث شده است که یادگیری طراحی سایت بسیار آسان تر از قبلا باشد . زیرا در این سایت شما با ساختار بسیار ساده ای از آموزش ، دسترسی بسیار ساده به سایت ، وجود مثال های زیاد و متفاوت و قابل فهم بودن توضیحات داده شده. در هر درس رو به رو خواهید بود .
این وب سایت نسبت له وب سایت های دیگر بیستر مورد پسند کاربران قرار دارد. زیرا به صورت رایگان مباحثی قبیل HTML ، css ، java ، sgl ، ASP ، Bootstrap و… را در اختیار آنها قرار می دهد .
-
Bitdegree
این وب سایت دارای ویژگی های زیاد و متنوعی قبیل دسته بندی کردن آموزش ها. ، وجود مثال های زیاد و متنوع برای هر آموزش ، وجود تست های متفاوت به صورت آنلاین برای آزمودن خود .، امکان دیدن کد و خروجی کد توسط شما ، وجود مطالب بسیار کامل و جامع ، ایجاد طراحی بسیار زیبا برای سایت ها .، توضیحات مناسب برای هر مبحث به صورت جدا ، است که باعث می شود بسیار قابل اهمیت باشد و جز سایت های برتر آموزش طراحی سایت قرار بگیرد . همچنین از آموزش های رایگانی همانند آموزش سایت های HTML ، css ، PHP ، java ، sgl ، jgurry و… است که باعث جذب بالای کاربران نسبت به خود شده است .
-
Code conguest
این وب سایت نیز مانند وب سایت دیگر ذکر شده اموزش های خود را به صورت رایگان در اختیار کاربرام قرار می دهد. و به عنوان یک منبع بسیار کامل و جامع شناخته شده است .به صورتی که اگر شما وارد این سایت شوید از صفر تا صد نوشتن کد و طراحی سایت را یاد خواهید گرفت . هنگامی که شما وارد این سایت می شوید با فهرستی رو به رو خواهید . تفسیر برنامه نویسی را به طور کامل انجام می دهد . سپس شما با درس نامه های مباحث طراحی سایت مانند HTML و دیگر سایت ها رو به رو خواهید شد . سپس بعد از اینکه به صورت کامل آموزش را انجام دادید و به یادگیری کامل رسیدید. می توانید در بخش کوئیز دانشی که به دست آوردید را آزمایش کنید تا متوجه شوید یادگیری شما از مطالب درج شده .به چه مقدار بوده است . تفاوت این سایت آموزشی با بقیه سایت ها این است که در این سایت زبان های برنامه نویسی مثل پایتون هم آموزش داده شده است. در صورتی که در بقیه سایت ها اینگونه نیست .
. بیشتر طراحان سایت پیشنهاد می کنند. که اگر تا به حال نوشتن کد را امتحان نکرده اید برای آموزش کامل خود به این سایت مراجعه کنید و در آن آموزش ببینید .
-
Web fundamentals
این وب سایت نسبت به وب سایت های دیگر از صحت مطالب برخوردار است. زیرا توسط گوگل ایجاد شده است. و دارای مباحث بسیار کاربردی برای آموزش است .
در این وب سایت مباحث زبان برنامه نویسی مانند HTML و… و همچنین مباحث کاربردی مانند مباحث طراحی رابط کاربری و امنیت نیز آموزش داده می شود .
اما در این ساخت نکته قابل توجه برای ورود این است .که اگر شما اطلاعات قبلی نداشته باشید و وارد آن شوید .از دانش بالایی برخوردار نمی شوید زیرا این سایت برای افرادی طراحی شده است .که دارای دانش اولیه در راحی هستند و برای تکمیل اطلاعات خود وارد این سایت می شوند .تا از مطالب کاربردی آن استفاده کنند . اما افرادی که برای شروع می خواهند آموزش ببینند نباید از این سایت استفاده کنند .
-
Codewars
این وب سایت هم مانند وب سایت قبلی برای افرادی ساخته شده .که به دنبال تکمیل اطلاعات خود هستند. و آموزش های ادلیه را دیده اند و دارای اطلاعات قبلی در زمینه طراحی هستند . اما تفاوت این وب سایت با وب سایت قبلی این است که این وب سایت دارای خلاقیت بالایی در آموزش است .به صورتی که دارای چالش های فراوانی برای افرادی است. که از قبل با برنامه نویسی آشنایی دارند . برای مثال یکی از خلاقیت های این سایت انجام بازی به همراه یادگیری است .که باعث یادگیری بیشتر در آن موضوع می شود .و یادگیری به صورت تاثیرگذار تر واقع می شود . در واقع در این وب سایت چالش های بسیاری به صورت بازی گونه وجود دارد که در هنگام یادگیری کاربر را در علم او به چالش می کشد .
در این بازی کاربر با یک کد روبه رو می شود . اما این کد دارای ایراداتی است که کاربر باید از دانش خود برای یافتن و اصلاح این مشکلات استفاده کند. و در صورت اصلاح کاربر می تواند به سراغ کد بعد و مرحله بالاتری از آموزش برود .
در این وب سایت مهارت کاربران به صورت چشمگیری با انجام عملی افزایش می یابد و دقت انها در کد نویسی و دیباگ بیشتر خواهد شد .
-
SoIoLearn
چیزی که باعث می شود این سایت جز سایت های برتر برنامه نویسی قرار بگیرد. طراحی استاندارد سایت و دسترسی مناسب به دروس است . برای دسترسی به دروس در این سایت کاربر باید در وبسایت از طریق جیمیل خود ثبت نام کند تا بتواند پس از ثبت نام به مباحث این سایت دسترسی داشته باشد .
در این وب سایت مباحث گسترده زبان برنامه نویسی آموزش داده می شود. که یادگیری انها بسیار سنگین است مانن پاپیتون اما مباحثی مانن HTML نیز در این سایت آموزش داده می شود .
موردی که در این وبسایت بسیار به چشم می آید آزمون های آنلاینی است. که توسط این وبسایت برای سنجیدن کاربر برگزار می شود . هنگامی کاربر برای دسترسی به دروس ثبت نام می کند بخشی از دروس در دسترس او قرار می گیرد .. پس از مطالعه بخش مورد نظر کاربر باید در آزمون انلاین شرکت کند و پس قبولی در آن میتواندبه بخش بعدی مطالب دسترسی پیدا کند . در این صورت کاربر از یادگیری مطالب بخش قبلی در ذهن خود اطمینان حاصل کرده .و با ارامش خاطر بخش بعدی را مطالعه می کند .
آزمون هایی که در این سایت برگزار می شوند هزینه های نسبی دارند. برخی از آنها به صورت رایگان برگزار می شوند . اما برخی هم برای برگزاری نیاز به پرداخت هزینه مورد نظر از طرف کاربر دارند .
مشاغل مرتبط با طراحی سایت :
- گرافیست : گرافیست برای طراحی سایت کارهایی مانند طراحی لوگو ، بنرهای تبلیغاتی ، دکمه ها و… را انجام میدهد.
- متخصص تولید محتوا : هنگامی یک سایت می تواند حضور پر رنگی در بازار کار داشته باشد که محتوای پررنگ و عالی داشته باشد . هنگامی که یک متخصص تولید محتوا برای سایت محتوای عالی تولید کند سایت می تواند از موتور جستوجو ترافیک خوبی دریافت کند و جز رده های اول قرار بگیرد .
- متخصص دیجیتال مارکتینگ : هنگامی یک سایت می تواند از استراتژی های خوب بهره ببرد که یک متخصص دیجیتال مارکتینگ خوب داشته باشد تا توانایی رقابت با رقبای خود را پیدا کند و در کسب و کار اینترنتی موفق باشد . در این صورت سایت می تواند فروش بالا داشته باشد و ترافیک خود را افزایش دهد .
- طراح رابط کاربری :یک طراح رابط کاربری حرفه ای می تواند جذابیت را به سایت شما هدیه بدهد . و باعث شود تا سایت شما در میان بقیه سایت از رتبه بالاتری برخوردار باشد و در کسب و کار از موفقیت بالاتری بهره ببرید زیرا موفقیت در کسب و کار تنها به طراحی یک سایت عالی محدود نمی شود درست است که بخش بزرگی از آن طراحی سایت است .اما باید برای اینکه در بازار های آنلاین از جایگاه خوبی بهره مند شوید. از این تخصص و دیگر مشاغل گفته شده نیز استفاده شود .
- متخصص سئو : در باره این شغل می توان گفت سایت بدون یئو هیچ معنایی ندارد. و فقط تلف کردن بیهوده وقت است هنگامی می توانید از یک سایت خوب بهره مند باشید .که از تجربیات یک متخصص سئو در سایت خود بهره بگیرید .
تاریخچه طراحی سایت :
اولین سایت جهان :
اولین سایت جهان توسط تیم برنز لی در سال 1991 ساخته شد. که در اختیار پروژه W3 بود . جالب hین است. که آدرس این سایت هنوز هم در وب قابل دسترس است و با مشاهده آن به این موضوع پی میبریم که طراحی سایت امروزه چقدر تکامل پیدا کرده و دانش طراحی با چه میزان پیشرفت روبه رو شده است . بلکه با دیدن این سایت گویا به دنیای دیگری مهاجرت کرده و قرن ها به عقب بازگشته اید . ادرس این سایت http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html
این است .که با مراجعه به آن نه تنها به حرف های من بلکه فراتر از آن نیز خواهید رسید .
گذر زمان در طراحی سایت :
با گدر زمان سایت های دیگری هم طراحی شدند. اما می توان گفت که تفاوت زیادی با اولین سایت جهان نداشتند. تا اینکه مرورگر های پیشرفته تری به جهان عرضه شدند و سپس زبان های برنامه نویسی جاوا ، اسکرپیت و HTML با ورژن های بالا تر روی کار آمدند .تا اینکه سایت ها حالت بهتری پیدا کردند و دارای رنگ و گرافیک بهتری در طراحی خود شدند .
2000 میلادی و مایکروسافت :
سال 2000 میلادی انقلاب بسیار بزرگی برای طراحی سایت بود زیرا شرکت مایکروسافت اولین نسخه مرورگر اینترنت رو به جهان عرضه کرد. که توانایی پشتیبانی از زبان های برنامه ریزی را داشت . با اومدن مرورگر اینترنت به بازار طراحی سایت پیشرفت چشمگیری کرد. برای مثال این مرورگر قابلیت پشتیبانی از تصاویر با فرمت پایین را داشت . و با گذر زمان از سال 2000 به بعد هر روز ، روز به روز طراحی سایت پیشرفت چشمگیری می کند. تا جایی که امروزه تمامی مشاغل دارای وبسایت های مخصوص خود هستند. با بهترین نوع گرافیک و کد گذاری . درواقع امروزه مرورگز های جدیدی که به جهان عرضه شده اند .قابلیت پشتیبانی بسیار قوی از زبان های برنامه ریزی ساخته شده .وحتی فراتر از آن را دارند.
https://sepante.com/mag/sara/%d8%b3%d8%a6%d9%88-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87-%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%a8%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%b1%d8%aa%d8%a8%d9%87-%d8%b3/